SARUHANLI - Türkiye Muaythai Federasyonu Ege Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik,  08 – 12 Mart 2021 tarihleri arasında Şehzadeler Muaythai Eğitim Merkezi’nde Muaythai 1. Kademe Antrenörlük Uygulamalı Eğitim Kursu’nun açılacağını belirterek,  sınırlı sayıda kursiyerin alınacağı kurs için kayıtların başladığını ve 28 Şubat’ta sona ereceğini duyurdu.

Türkiye Muaythai Federasyonu Ege Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1. Kademe Muaythai Uygulamalı Antrenör Eğitim Kursu’nun 08 – 12 Mart 2021 tarihlerinde Manisa’da açılacağını duyurdu.  2019 yılı Aralık ayında antrenör kurs ve eğitim talimatının yayınlaması, yeni sisteme geçilmesiyle ile birlikte tüm ülkede antrenörlük kurslarının açılmasının durdurulduğunu, yeni antrenörlerin yetiştirilemediğini hatırlatan Başkan Çelik,  konuyla ilgili şöyle konuştu; “2020 yılı içerisinde tüm federasyonlarca ve Spor Bakanlığı’nca yapılması planlanan antrenörlük kursları Covid -19 tedbirleri uyarınca askıya alınmış, ertelenmiş veya iptal edilmişti. Alınan tedbirlerle normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte antrenörlük kurslarının açılmasına Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan onay çıktı. Buna göre Şehzadeler Muaythai Eğitim Merkezi’mizde 08 – 12 Mart 2021 tarihleri arasında Muaythai 1. Kademe Antrenörlük Uygulamalı Eğitim Kursu’nun açılmasına karar verilmiştir.”

BAŞVURU ŞARTLARI

Açılacak kursa katılabilmek için federasyonun belirlemiş olduğu 10. Khan (Üst Düzey Sporcu ) olmanın yanı sıra Yeni Antrenörlük Eğitim Sistemi’nin beraberinde getirdiği ve E- Kampüs Sistemi üzerinden (A.Ö.F) görülen “Temel Eğitim Dersleri”nden başarılı olunması gerektiğini kaydeden Başkan Çelik,  şöyle devam etti; “2018 yılında Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile Şehzadeler Muaythai Eğitim Merkezi bu güne kadar beş kez 10. Khan, dört kez çeşitli kademelerde antrenör kursu ve iki kez hakem kursu gerçekleştirerek, bu konuda ülkemizde tartışmasız lider konumdadır. Eğitim merkezimizde diplomalarını alan arkadaşlarımız Edirne’den Karsa, Trabzon’dan Antalya’ya,  Kocaelin’den Artvin’e kadar bir çok yerde hakem veya antrenör olarak görev yapmakta, ailelerinin geçimlerini sağlamakla beraber, ülkemizde milli şuura sahip, dinç ve zinde nesillerin yetişmesine vesile olmaktadır. E – Devlet üzerinden 15 Şubat 2021 tarihinde kayda açılan Uygulamalı Antrenörlük Kursumuza, an itibarı ile Van, Kocaeli, İstanbul, İzmir, Manisa, Uşak, Antalya, Kars illerinden kayıtlar girilmiştir. Kayıtlar 28 Şubat itibarı ile sistem üzerinden kapatılacaktır. Pandemi dolayısıyla kısıtlı sayıda kursiyer alacağımız 1. Kademe Muaythai Uygulamalı Antrenör Eğitim Kursumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim.”



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.02.2021 15:54:00 3132 0
Tarih: 17.02.2021 15:54 Güncelleme: 17.02.2021 15:54
Haberi Sesli Oku