Motosikletli genç silahlı saldırı sonucu öldürüldü, 3 şüpheli tutuklandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde motosikletiyle seyir halindeki bir genç, daha önceden husumet bulunan bir grup tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İki şehirde süren husumet yüzünden gerçekleşen cinayet sonucunda, güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda silahlı saldırıya karışan şüpheliler yakalandı ve evlerinde yapılan aramalarda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Soruşturma ise devam ediyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde motosikletiyle seyir halindeki gencin silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Olay, 21 Eylül'de saat 00.30 sıralarında Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Akkavak (19), 35 LGH 80 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken aralarında daha önceden husumet bulunan grup tarafından pusuya düşürüldü. İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Akkavak ve arkadaşı olay yerinden kaçmaya çalıştı. Pusu kuran grubun açtığı ateşten kaçmaya çalışan Akkavak'ın koltuk altına mermi isabet etti. Motosikletin kontrolünü kaybeden Akkavak, bir evin kapısına çarptı, daha sonra da arkadaşı ile birlikte yola savruldu. Motosikletteki kimliği belirsiz kişinin ise çevredeki vatandaşlardan arkadaşı için yardım isteyip kaçtığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri koltuk altından vurulan Mustafa Akkavak'ı ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Akkavak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akkavak'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İki şehirde süren husumet yüzünden cinayet işlenmiş Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, güvenlik kamerası görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadeleri ışığında günler süren çalışma ve takip sonucunda olayla ilgili G.Ş., M.F., A.Ü., A.A. ve M.Z.Ç. adlı 5 şüpheliyi saklandıkları adreslerde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada 2 adet tabanca, 260 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, olayın iki grup arasında İzmir ve Manisa illerinde daha önce yaralama yüzünden yaşanan husumet nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.F., M.Z.Ç. ve A.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, G.Ş. ve A.Ü. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 26.09.2023 10:07:00 1092 0

Tarih: 26.09.2023 10:07 Güncelleme: 26.09.2023 10:07
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00