ŞEHZADELER - MASKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşık 5 milyon TL’lik yatırımla Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde de alt ve üstyapı dönüşümünü tamamladı. 3 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometre içme suyu hattı döşenen mahallede 1 adet foseptik ve 22 bin metrekare üstyapı işi gerçekleştirildi. Sokakları ile modern bir görünüme kavuşan, daha sağlıklı altyapı tesis edilen mahallede yaşayan vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile il genelinde mahalleleri sağlıklı alt ve üstyapıyla tanıştırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde de alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Çalışma kapsamında, 4 kilometrelik içme suyu hattı, 3 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. 1 adet foseptik montajı ile yaklaşık 22 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması hayata geçirildi. Yeni nesil uzaktan okumalı mekanik su sayaçlarının montajları da yapıldı. Bölgede yaşayan vatandaşların altyapı ve üstyapı ihtiyaçları çözüme kavuşurken, burada ikamet eden vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirdi.

Mahalle muhtarı Mustafa Durmaz, “Mahallemizin önceden çevresi kötüydü. Altyapı bozuktu, neredeyse hiç yoktu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde altyapımız oldu. İçme sularımız düzene girdi. Çevremizin çehresi değişti. Bizlere vermiş olduğu bu değerden dolayı Cengiz Başkanımıza ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kendilerini büyük mertebelerde görmek isteriz. Başkanımızın her zaman yanındayız. Mahallemize yine bekleriz” dedi.

Mahalle sakini Demir Geneşke, “Mahallemizde altyapı sorunu vardı. Hiç yoktu. Altyapı yapılınca güzel oldu. Üstyapı yapıldı. Kilit parkeler döşendi. İçme sularımızda sıkıntı vardı, devamlı patlak oluyordu. Borular artık çürüktü. Yenilenince daha güzel oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Başkanımızdan memnunuz. Güzel yatırımlar yapıldı. Allah razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi

Mahalle sakini Hasan Baygın, “Daha önceleri altyapımız yoktu. Eski borularımız vardı. Araç geçtiği zaman patlaklar oluyordu, kötüydü yani. Büyükşehir Belediyesi geldi burada güzel bir şekilde altyapı ve üstyapı yaptı. Mahallemiz güzelleşti. Cengiz Başkanımızdan çok memnunuz, teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakini Ramazan Köseoğlu, “Altyapı, üstyapı hiçbir şey yoktu mahallemizde. Tozdan çamurdan geçilmiyordu. Su boruları değişti. Sayaçlar dışarı alındı. Bu çalışmalardan çok memnunuz. Sıkıntılarımız giderildi. Cengiz Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakini Huriye Akgün, “Sularımız patlıyordu, kesintilere uğruyordu. Sıkıntılı bir süreçti. Yollarımız çamurdan geçilmiyordu. Şimdi tertemiz oldu, çok güzel oldu. Cengiz Başkanımıza araba dolusu selamlarımı götürün” dedi.



Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 13.01.2023 09:12:00 746 0

Tarih: 13.01.2023 09:12

Haberi Sesli Oku