Anahtar Kelimeler: Modelliğe Dikti
BAYANLAR Hentbol Süper Lig´de Muratpaşa Belediyespor´da forma giyen Rumen asıllı Türk vatandaşı 18 yaşındaki Andreea Raema Mungiu, katıldığı güzellik yarışmasında kraliçe tacının sahibi oldu. Mungiu, spor kariyerinin yanı sıra başarılı bir model olup dizi ve sinema filmlerinde oynamak istiyor.

Romanya´dan 5 yaşındayken ailesiyle gelip Antalya´ya yerleşen Andreea Raema Mungiu, 10 yıl önce hentbola başladı. Romen asıllı Türk vatandaşı genç hentbolcu, arkadaşları ve yakınları tarafından ´Reyma´ adıyla tanındı. Eğitim gördüğü Muratpaşa Lisesi´nde hentboldaki başarısıyla dikkati çeken Reyma, okul takımıyla ulusal ve uluslararası şampiyonalara katıldı. Reyma, okul takımıyla oynadığı müsabakalarda liselerarası dünya şampiyonasında 5´incilik, Türkiye üçüncülüğü, Antalya birinciliği kazandı. Bayanlar Hentbol Süper Lig ekibi Muratpaşa Belediyespor´un genç takımıyla Türkiye ikinciliği kazanan Reyma, gençler milli takımında da forma giydi. Reyma, geçen sezon ´Paşa´nın Melekleri´ olarak tanınan Muratpaşa Belediyespor ile Süper Lig maçında da oynadı.

GÜZELLİĞİ TAÇLA TESCİLLİ

Eğitim ve spor kariyerini bir arada yürüten Reyma´nın modellik yapan ablası, güzelliğiyle de dikkati çeken kardeşini mankenlik ajansına kaydettirdi. 4 yıldır modellik yapan Reyma, eğitim gördüğü liseden mezun olduktan sonra bu yıl Antalya´da 16´ncısı düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması´na katıldı. 200 katılımcı arasından sıyrılıp 12 finalistin arasında yer alan Reyma, yarışmanın finalinde ise kraliçe tacının sahibi oldu.

SPORA MODELLİK ARASI

Üniversite sınavında başarılı sonuç alarak hedeflediği Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü´nü kazanan Reyma, buruk sevinç yaşadı. İzmir´de eğitimini sürdürmek için Antalya´dan ve forma giydiği takımından ayrılmaya karar veren Reyma, spor hayatının yanı sıra modellikte de başarılı olmayı istiyor. Reyma, başarılı bir model olarak tanınıp, televizyon ve sinema filmlerinde başrol oynamayı hedeflediğini söyledi.

´GURUR DUYUYORUM´

İzmir´e yerleşme hazırlığı yapan Reyma, anrenörlük eğitiminin yanı sıra modellik ve profesyonel spor kariyerine de devam etmek istediğini belirtti. İzmir´deki bir bayan hentbol takımında forma giymeyi düşündüğünü anlatan Reyma, "Muratpaşa Belediyespor´a istemeyerek veda ediyorum. Hayatıma İzmir´de devam edeceğim. Spor kariyerimi de ilerletmek istiyorum ama, daha çok modellik ve oyunculuk üzerine yoğunlaşmak istiyorum. 5 yaşında Türkiye´ye geldim ve Türk vatandaşı oldum. Türklüğümle gurur duyuyorum" dedi.


Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 27.08.2015 09:38:36 799 0
Tarih: 27.08.2015 09:38 Güncelleme: 27.08.2015 09:38
Haberi Sesli Oku

Medya

Medya Haberleri