Anahtar Kelimeler: Modelliğe Dikti
BAYANLAR Hentbol Süper Lig´de Muratpaşa Belediyespor´da forma giyen Rumen asıllı Türk vatandaşı 18 yaşındaki Andreea Raema Mungiu, katıldığı güzellik yarışmasında kraliçe tacının sahibi oldu. Mungiu, spor kariyerinin yanı sıra başarılı bir model olup dizi ve sinema filmlerinde oynamak istiyor.

Romanya´dan 5 yaşındayken ailesiyle gelip Antalya´ya yerleşen Andreea Raema Mungiu, 10 yıl önce hentbola başladı. Romen asıllı Türk vatandaşı genç hentbolcu, arkadaşları ve yakınları tarafından ´Reyma´ adıyla tanındı. Eğitim gördüğü Muratpaşa Lisesi´nde hentboldaki başarısıyla dikkati çeken Reyma, okul takımıyla ulusal ve uluslararası şampiyonalara katıldı. Reyma, okul takımıyla oynadığı müsabakalarda liselerarası dünya şampiyonasında 5´incilik, Türkiye üçüncülüğü, Antalya birinciliği kazandı. Bayanlar Hentbol Süper Lig ekibi Muratpaşa Belediyespor´un genç takımıyla Türkiye ikinciliği kazanan Reyma, gençler milli takımında da forma giydi. Reyma, geçen sezon ´Paşa´nın Melekleri´ olarak tanınan Muratpaşa Belediyespor ile Süper Lig maçında da oynadı.

GÜZELLİĞİ TAÇLA TESCİLLİ

Eğitim ve spor kariyerini bir arada yürüten Reyma´nın modellik yapan ablası, güzelliğiyle de dikkati çeken kardeşini mankenlik ajansına kaydettirdi. 4 yıldır modellik yapan Reyma, eğitim gördüğü liseden mezun olduktan sonra bu yıl Antalya´da 16´ncısı düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması´na katıldı. 200 katılımcı arasından sıyrılıp 12 finalistin arasında yer alan Reyma, yarışmanın finalinde ise kraliçe tacının sahibi oldu.

SPORA MODELLİK ARASI

Üniversite sınavında başarılı sonuç alarak hedeflediği Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü´nü kazanan Reyma, buruk sevinç yaşadı. İzmir´de eğitimini sürdürmek için Antalya´dan ve forma giydiği takımından ayrılmaya karar veren Reyma, spor hayatının yanı sıra modellikte de başarılı olmayı istiyor. Reyma, başarılı bir model olarak tanınıp, televizyon ve sinema filmlerinde başrol oynamayı hedeflediğini söyledi.

´GURUR DUYUYORUM´

İzmir´e yerleşme hazırlığı yapan Reyma, anrenörlük eğitiminin yanı sıra modellik ve profesyonel spor kariyerine de devam etmek istediğini belirtti. İzmir´deki bir bayan hentbol takımında forma giymeyi düşündüğünü anlatan Reyma, "Muratpaşa Belediyespor´a istemeyerek veda ediyorum. Hayatıma İzmir´de devam edeceğim. Spor kariyerimi de ilerletmek istiyorum ama, daha çok modellik ve oyunculuk üzerine yoğunlaşmak istiyorum. 5 yaşında Türkiye´ye geldim ve Türk vatandaşı oldum. Türklüğümle gurur duyuyorum" dedi.


Manisa İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2025 yılı 3. Olağan Toplantısı'nda yapılan açıklamada, 2025 yılının ilk 6 ayında kamu ve özel sektörde toplam 12 bin 767 kişinin işe yerleştirildiği belirtildi.

Manisa’da 6 ayda 12 bin 767 kişi işe yerleştirildi

Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenledi.

Yunusemre Kent Konseyinden aşure hayrı

Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nün koleksiyon parselinde yer alan 12 asmalık Bronx Seedless üzüm çeşidinde halk arasında "çilek üzümü" olarak bilinen ürünün hasadına başlandı.

Manisa'da 'çilek uzümü' hasadı başladı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan MehmetYılmaz, "Basın, toplumun vicdanıdır" dedi.

Başkan Yılmaz: "Basın, toplumun vicdanıdır"

Arkadaşının karıştığı kavgayı ayırmak isteyen genç, başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı.

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

Çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmesi amacıyla düzenlediği ücretsiz spor kurslarıyla büyük ilgi görüyor.

Geleceğin sporcularına ücretsiz eğitim desteği

Mağdurların şikayetinin ardından Hasan U.T.’nin Didim'de yakalanarak Nazilli Adliyesi’ne getirildiği öğrenildi.

Yüksek kar vaadiyle 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edildi

Yunusemre Belediyespor Olağan Genel Kurulu, Ferdi Zeyrek Millet Çarşısı’nda gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Bülent Kanik kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Yunusemre Belediyespor'da Bülent Kanik güven tazeledi

Kazada ağır yaralanan çocuğun ayakkabısı yolda kaldı.

Ticari aracın çarptığı çocuk ağır yaralandı

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Gökhan Görmez, son günlerde bazı mecralarda hakkında çıkan “siyasi parti değişikliği” iddialarına sert bir dille yanıt verdi.

Gökhan Görmez’den Siyasi Geçiş İddialarına Sert Yanıt: “Görevimin Başındayım”

Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavga meydan savaşına döndü.

Sosyal medyada başlayan tartışma kanlı bitti

Polisin dikkati sonrası suçüstü yakalanan şüphelinin 3 milyon liralık bir işlem yaptığı öğrenildi.

Milyonluk vurgun operasyonu! Pastane buluşması kötü bitti

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen A.D. (47), tartıştığı annesi Belkıs Durmuş'u (67) çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplum sağlığı için büyük tehdit oluşturan bağımlılıkla mücadele kapsamında farkındalık çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir’den Bağımlılıkla Mücadele İçin “Bağımlılığı Terk Et” Semineri

Teknik direktör Doğan Demiran ve ekibi ile yola devam.

Develispor "istikrar" dedi

Saruhanlı Belediyesi tarafından Yılmaz Düğün Salonu bahçesinde inşa edilen Kır Düğün Bahçesi, hizmete açıldı.

Saruhanlı Yeni Bir Kır Düğün Bahçesine Kavuştu

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 27.08.2015 09:38:36 701 0

Tarih: 27.08.2015 09:38 Güncelleme: 27.08.2015 09:38
Haberi Sesli Oku

Medya

Medya Haberleri
24.07.2025 17:00:00