MODA - Karşıyaka Belediyesi`nin ev sahipliğinde 4-5-6 Nisan tarihleri arasında Bostanlı`da gerçekleştirilen İzmir Fashion Week Summer 2015, göz kamaştıran tasarımların yer aldığı defilelerle izleyenlerden tam not aldı. İzmir'de ilk kez Karşıyaka'da düzenlenen dev organizasyonun, yılda iki kez moda severler ile buluşmaya devam edeceği öğrenildi.

Karşıyaka Belediyesi, Rönesans Ajans, Ege İhracatçı Birlikleri, Diva Magazin, Gençiz Fuarcılık, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sahne360 işbirliğiyle düzenlenen ‘İzmir Fashion Week Summer 2015', Karşıyaka'da 3 gün boyunca moda rüzgarları estirdi. Bostanlı Pazaryeri'nde oluşturulan özel bir konseptle gerçekleşen organizasyonu, yaklaşık 3 bin moda sever takip etti. Ünlü tasarımcıların ve firmaların yeni sezon koleksiyonlarının tanıtıldığı defileler, workshoplar, ünlü bloggerlar ile söyleşiler, saç şovlar, saç ve cilt bakım analizi uygulamaları, büyük ilgi gördü. 

Göz kamaştıran tasarımların yer aldığı Ayya Designer, Nur Karaata, Loft, EİB, Çiğdem Akın, Yiğit Eryendi, DEÜ Moda Tasarım ve DESA defilelerinin koreografisi, Rönesans Ajans'ın kurucusu Akif Örük tarafından hazırlandı. Defilelerde, ünlü mankenler Elif Ece Uzun, Ebru Öztürk, Merve Büyüksaraç, Pınar Yılmaz, Tuğba Melis Türk, 2014 Türkiye güzeli Gizem Koçak ve Rönesans Ajans'tan toplam 40 Türk model podyuma çıktı. İlkbahar yaz koleksiyonlarının beğeniye sunulduğu defilelerde renkli görüntüler oluştu. 

İzmir'de ilk kez Karşıyaka'da gerçekleşen ‘Fashion Week' organizasyonu, bu yıl 1-4 Ekim tarihleri arasında bir kez daha düzenlenecek ve bu kez kış sezonu tasarımları görücüye çıkarılacak. Organizasyon geleneksel hale getirilerek, her 6 ayda bir Karşıyaka'da moda severler ile buluşmaya devam edecek.



GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Kimse Yalnız Değil: Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Desteği Sürüyor

Saruhanlı’da Vefat…

CHP'li Belediye Başkan aday adayı evinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Üreticilere Yönelik Bitki Koruma Ürünleri Eğitimi Düzenlendi

Elektrik direğine çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Manisalı Atletlerden Türkiye Üçüncülüğü

Saruhanlı’da Sigarayı Bırakma Günü İçin Farkındalık Standı Kuruldu

Üzüm Düğün Salonu Yenilendi, Hizmete Açıldı

Sobanın parlaması sonucu yaralanan çocuk kurtarılamadı

İki kız kardeşin hayatını kaybettiği kazada aranan şüpheli yakalandı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SESO'DA Gürcan Cengiz, başkan seçildi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.04.2015 18:24:37 1023 0
Tarih: 08.04.2015 18:24 Güncelleme: 08.04.2015 18:24
Haberi Sesli Oku