MODA - Karşıyaka Belediyesi`nin ev sahipliğinde 4-5-6 Nisan tarihleri arasında Bostanlı`da gerçekleştirilen İzmir Fashion Week Summer 2015, göz kamaştıran tasarımların yer aldığı defilelerle izleyenlerden tam not aldı. İzmir'de ilk kez Karşıyaka'da düzenlenen dev organizasyonun, yılda iki kez moda severler ile buluşmaya devam edeceği öğrenildi.

Karşıyaka Belediyesi, Rönesans Ajans, Ege İhracatçı Birlikleri, Diva Magazin, Gençiz Fuarcılık, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sahne360 işbirliğiyle düzenlenen ‘İzmir Fashion Week Summer 2015', Karşıyaka'da 3 gün boyunca moda rüzgarları estirdi. Bostanlı Pazaryeri'nde oluşturulan özel bir konseptle gerçekleşen organizasyonu, yaklaşık 3 bin moda sever takip etti. Ünlü tasarımcıların ve firmaların yeni sezon koleksiyonlarının tanıtıldığı defileler, workshoplar, ünlü bloggerlar ile söyleşiler, saç şovlar, saç ve cilt bakım analizi uygulamaları, büyük ilgi gördü. 

Göz kamaştıran tasarımların yer aldığı Ayya Designer, Nur Karaata, Loft, EİB, Çiğdem Akın, Yiğit Eryendi, DEÜ Moda Tasarım ve DESA defilelerinin koreografisi, Rönesans Ajans'ın kurucusu Akif Örük tarafından hazırlandı. Defilelerde, ünlü mankenler Elif Ece Uzun, Ebru Öztürk, Merve Büyüksaraç, Pınar Yılmaz, Tuğba Melis Türk, 2014 Türkiye güzeli Gizem Koçak ve Rönesans Ajans'tan toplam 40 Türk model podyuma çıktı. İlkbahar yaz koleksiyonlarının beğeniye sunulduğu defilelerde renkli görüntüler oluştu. 

İzmir'de ilk kez Karşıyaka'da gerçekleşen ‘Fashion Week' organizasyonu, bu yıl 1-4 Ekim tarihleri arasında bir kez daha düzenlenecek ve bu kez kış sezonu tasarımları görücüye çıkarılacak. Organizasyon geleneksel hale getirilerek, her 6 ayda bir Karşıyaka'da moda severler ile buluşmaya devam edecek.



Saruhanlı'da vefat...

Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.04.2015 18:24:37 994 0
Tarih: 08.04.2015 18:24 Güncelleme: 08.04.2015 18:24
Haberi Sesli Oku