Anahtar Kelimeler: MİNİKLERİN KANKA SEVİNCİ

TOPLUM DESTEKLİ POLİSİN MASKOTU KANKA POLİSLER, MANİSA'DAKİ SEVGİ EVLERİNDE KALAN MİNİKLERLE BULUŞTU

MANİSA - Manisa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri Manisa Sevgi Evlerinde kalan minik öğrenciler ile buluştu. Toplum Destekli Polisin maskotu olan Kanka Polislerin miniklerle buluşmasında renkli görüntüler oluştu. 

Toplum Destekli polisler Manisa'da 0-12 yaş arası çocukların kaldığı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evlerini ziyaret ettiler. Ziyarette Birimin maskotu olan Kanka Polisler miniklerden yoğun ilgi görürken, çocuklar kendilerine dağıtılan hediyelerle mutlu oldular.
Çocukları sevindirmek için Sevgi Evlerini ziyaret ettiklerini anlatan Toplum Destekli Polis Birim amiri komiser Hülya Çukurelmalı, Manisa Emniyet Müdürlüğümüzün Toplum Destekli Polis Şubesi olarak her yerde olduğu gibi Manisa'da da öğrencilerimizle her ortamda çocuklarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla da bir araya gelmek istedik. Onların yalnız olmadığını polis teşkilatının onların her zaman yanlarında olduğumuzu, onları kollayacağımızı göstermek istedik. Kanka polislerimizle birlikte buradayız. Kanka polislerimizle hem çocukları eğlendirmek hem de onları mutlu etmek istedik” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, toplumun herkesimi ile irtibat halinde olduklarını belirterek, Tüm çocukların en iyi şekilde yetişmesi için, burada aldıkları hizmetleri en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Bugünkü etkinlikte bunun bir parçası. Toplum Destekli polisimiz sosyal projeler konusunda çalışıyor. Bizimle çocuk polisinden sonra en fazla irtibat halinde olan birimimiz. Bu etkinlikten dolayı başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere, Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüze ve orada çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu tür etkinliklerimizin devam etmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.
Toplum Destekli Polisin maskotu olan Kanka Polisler ise miniklerin ilgi odağı oldu. Kanka polislerle bol bol fotoğraf çektiren minikler maskotları da yakından incelediler. Programın sonunda çocuklara polis şapkası ve çeşitli hediyeler verildi.



Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 18.01.2015 12:53:38 1045 0
Tarih: 18.01.2015 12:53 Güncelleme: 18.01.2015 12:53
Haberi Sesli Oku

Yaşam

Yaşam Haberleri