MANİSA - Manisa'da Forum Magnesia tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleceğin Dünyası” konulu resim yarışmasında birinci olan Esin Elmas, ailesiyle birlikte Paris'te tatil yapmaya hak kazandı. 
Manisa'nın tek alışveriş merkezi olan Forum Magnesia, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Geleceğin Dünyası” konulu resim yarışması düzenledi. Yarışma kapsamında 6-11 yaş arası 500 çocuk, 18-19 Nisan tarihleri arasında Magnesia'da düzenlenen etkinlikte hayallerindeki geleceği çizdi. Ardından Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Halise Yumrukaya'nın yer aldığı jüri, 500 eser arasından en iyi 3 resmi seçti. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri Forum Magnesia'da düzenlenen törenle verildi. 500 eserin yer aldığı yarışmada Esin Elmas, çizdiği resimle birinci olarak Paris tatilini kazandı. Yarışmada ikinci olan Batuhan Akyol playstation ve üçüncü Selin Tuncay ise hediye çeki kazandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Paris tatilinin çocukların hayali olduğunu bilerek böyle bir yarışma yapmak istedik. Çocukların ufkunu biraz daha ileriye taşımak istedik. Üçüncüsü düzenlenen bu yarışmada 500 kişilik katılımla gösterilen ilgiye teşekkür ederiz” dedi.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur jüri üyeleri olarak çok zorlandıklarını belirterek, "Gençlerimiz çocuklarımız o kadar yaratıcı ki renkleri çok güzel kullanmışlar. Onların hayal dünyalarında biz de kaybolduk. Hepsi birbirinden başarılıydı ama sonuç itibariyle ilk üçü seçtik” diye konuştu. Yarışmada birinci olan Esin Elmas, resmini 23 Nisan Çocuk Bayramı ile geleceğin dünyasını hayal ederek yaptığını söyledi.
Anne Nedret Elmas, Magnesia'nın düzenlediği yarışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bir hayalimiz gerçekleşti. Esin de çok güzel resimler yapıyordu. Bizde son anda yarışmaya başvurduk. Çok güzel bir ödül oldu bizim için. Ailece çok sevinçliyiz” şeklinde konuştu. Yarışmada ikinci olan Batuhan Akyol ise resminde 3. dünya savaşının olmaması gerektiğini, üçüncü dünya savaşının daha fazla işleri bozacağını ve Rusya ve Ukrayna`nın barış yapması gerektiğini anlattı.



Saruhanlı'da Vefat...

Başjan Taşkıncan "Esnafın yaksından elinizi çekin"

MASKİ, Salihli'de 40 yıllık içme suyu altyapısını yeniliyor

Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı bu yıl da kuruluyor

96 yaşında, azmiyle gençlere taş çıkartıyor

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 24.04.2015 17:32:24 721 0

Tarih: 24.04.2015 17:32 Güncelleme: 24.04.2015 17:32
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00