MANİSA - Manisa´da yakalandığı amansız hastalık sonrası bir gözünü kaybeden 11 yaşındaki Sıla Oğraş´ın isteği Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi´yi duygulandırdı. ?Sen bizim babamızsın. Bana bir şey olursa aileme çok iyi bak? diyen minik Sıla´nın isteğine kayıtsız kalmayan Başkan Çerçi, ailenin sıkıntılarının giderilmesi için talimat verdi. 
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden ve kendisini görmek isteyen 11 yaşındaki Sıla´nın dileğine kayıtsız kalmadı. Minik kızı evinde ziyaret eden Başkan Çerçi, ailenin sıkıntılarını gidermek için talimat verdi.
Muradiye Mahallesi´nde annesi ve 2 kardeşi ile birlikte yaşayan Sıla Oğraş, Yunusemre Belediyesini arayarak Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi´nin yardımsever olduğunu ve onu görmek istediğini söyledi. Sıla´nın isteğini geri çevirmeyen Başkan Çerçi, Oğraş ailesini evinde ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çerçi´ye Belediye Meclis Üyesi Ozan Otçuoğlu ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer eşlik etti. Sıla ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Çerçi, annesi Ayşe Oğraş´tan küçük kızın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Anne Ayşe Oğraş, 3 çocuğuyla verdiği yaşam savaşını gözyaşları içinde anlattı. 
Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle bir gözünü kaybeden Sıla, Başkan Çerçi´yi çok sevdiğini belirtirken, ?Bizim babamız sensin. Eğer bana bir şey olursa aileme çok iyi bak? sözleriyle duygulandırdı.
Maddi imkansızlık dolayısıyla zor günler geçiren aileye belediye olarak yardım edeceklerini ifade eden Başkan Çerçi, ?Yavrumuzun bana olan sevgisi, ailesine olan bağlılığı beni çok etkiledi. Belediye olarak Sıla´nın ve ailesinin mağdur olmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kızımızın tedavisi için de gerekli işlemleri yapacağız. Kızımızın sağlığına kavuşması en büyük temennimiz? dedi.



Osmaniye'de şehit sayısı 2'ye yükseldi

Halitpaşa-Lütfiye Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Yaz Spor Okullarında 2025 Dönemi Sertifika Töreniyle Sona Erdi

Cesedi denizden çıkmıştı, sebep olan arkadaşı tutuklandı

Otoparkta yangın paniği

13 yıllık baş ağrısı kabusu, 10 dakikada sona erdi

Sahte reklama aldanan iş kadını, 700 bin lira dolandırıldı

Kayıp gencin gölette cansız bedenine ulaşıldı

Manisa'da fabrikada kimyasal zehirlenmesi: 3 kişi yaralandı

Memur-Sen'den zam teklifine tepki

Yaşar Üniversitesi’nden yapay zeka destekli ders tasarımı

24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Bergama’da orman yangını: Alevler evlere sıçradı

Başkan Ömer Günel'e önemli görev

Park halindeki araç bir anda alev aldı

Manisa'da fabrikada kimyasal zehirlenmesi: 3 kişi yaralandı

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 31.10.2017 07:55:59 615 0

Tarih: 31.10.2017 07:55 Güncelleme: 31.10.2017 07:55
Haberi Sesli Oku
14.08.2025 11:23:00