GÜNDEM - Zonguldak´ta 9 yaşındaki Sahra Eser, yıkılmak üzere olan ve içindekilerin tahliye edildiği evin bahçesinde bulunan yıkık kömürlüğün altında mahsur kalan 3 yavru köpeği kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay, İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak´ta meydana geldi. İddiaya göre, 57 yaşındaki Orhan Türkyılmaz´ın evi, yanına yapılan yeni apartmanın temel açma çalışmaları sırasında zarar gördü. Evin yanında bulunan 5 metre yükseklikteki istinat duvarının bir bölümünün yıkılması sebebiyle Türkyılmaz´ın evi, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Meydana gelen sarsıntı sebebiyle evin bahçesinde bulunan kömürlük de çöktü. Kömürlükte bulunan 4 köpekten anne köpek çökme sırasında kendisini kurtarmayı başardı. Ancak 3 yavrusu çöken kömürlüğün altında mahsur kaldı. Olay sonrası bölgeye gelen AFAD ekipleri evde incelemelerde bulunarak, Türkyılmaz´ı evde yıkılma tehlikesi olması sebebiyle tahliye etti.

MİNİK KIZ KÖPEKLERİN KÖMÜRLÜK ALTINDA KALDIĞINI DUYUNCA KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU
Mahallede ikamet eden 9 yaşındaki Sahra Eser isimli kız çocuğu ise yavru köpeklerin çöken kömürlüğün altında kaldığını duyunca onları kurtarmak için yıkılma tehlikesi olan evin bahçesine girdi. Kömürlüğün sac çatısının altında kalan sokak köpeklerinin 3´ünü de tek tek çıkaran minik kızı köpeklerin annesi de heyecanla izledi. Küçük kız köpekleri mahsur kaldığı yerden çıkardıktan sonra bir süre sevip anne köpeğe verdi.

EV SAHİBİ İSYAN ETTİ
Evinin yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı için isyan eden Orhan Türkyılmaz, uzun süredir tehlikenin farkında olduğunu ve bu sebeple birçok yere şikayette bulunduğunu söyledi. 82 yaşındaki annesini evdeki tehlikeyi fark ettiği için akrabalarına gönderdiğini söyleyen Türkyılmaz, evde yalnız yaşadığını ve şimdi de evsiz kaldığını ifade ederek, ?Kepçeyle duvarı devrilmesin diye tutuyorlar. Arkadan mikser geldi beton döktü. Evin altı oyuldu, duvarlar çatladı? dedi. 



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 9.12.2015 09:52:05 681 0
Tarih: 09.12.2015 09:52 Güncelleme: 09.12.2015 09:52
Haberi Sesli Oku