Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Minderin altın çocukları ödüllendirildi

Minderin altın çocukları ödüllendirildi

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Dünya ve Avrupa Şampiyonası'ndan madalyayla dönen Manisa Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri Servet Angi ve Sercan Kesgin'i ödüllendirdi.

SARUHANLI - Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Dünya ve Avrupa Şampiyonası'ndan madalyayla dönen Manisa Güreş Eğitim Merkezi güreşçileri Servet Angi ve Sercan Kesgin'i ödüllendirdi.

Manisa Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek uluslararası çapta madalyalar elde etti. Servet Angi, Macaristan’da yapılan Yıldızlar Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonası'nda 48 kg'da dünya 2. si olurken, Sercan Kesgin de Bulgaristan’da yapılan Yıldızlar Grekoromen Avrupa Şampiyonası'nda 45 kg'da Avrupa 3.sü oldu. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, başarılı sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi. Servet ve Sercan ile gurur duyduklarını belirten Öztürk, "Güreş Eğitim Merkezimizden dünya çapında sporcular yetişmeye devam ediyor. Çok mutlu ve gururluyuz. Genç kardeşlerimizi ve antrenörlerini kutluyor, daha büyük başarılara imza atarak ülkemizi olimpiyatlarda temsil edeceklerine inanıyorum." dedi.

Ziyarette Spor Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mustafa Buldu, Güreş Antrenörü Süleyman Güngör ve Özcan Özen yer aldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor