Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10505,91%-1,33
  • DOLAR

    32,68% -0,22
  • EURO

    35,20% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2443,69% -0,25
  • Ç. ALTIN

    3931,64% -0,51

Milli Eğitim Müdürü'ne Ziyaret

Milli Eğitim Müdürü'ne Ziyaret

SARUHANLI - Ak Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Birsin Yaralı, "24 Kasım öğretmenler günü" dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin'i ziyaret etti.

AK PARTİLİ KADINLARDAN ZİYARET

 

SARUHANLI - Ak Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Birsin Yaralı, “24 Kasım öğretmenler günü” dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin’i ziyaret etti.

 

Ak Parti Kadın Kolları yönetimiyle birlikte Tekin’i makamında ziyaret eden Yaralı, tüm öğretmenlerin “24 Kasım öğretmenler günü”nü kutladığını dile getirdi.

 

Başkan Yaralı, öğretmenlerin önemli bir mesleği yürüttüklerini belirterek, “Öğretmenlik önemli olduğu kadar zor bir meslek, özveri isteyen bir meslektir. Biz öğrenci velileri olarak, onlara destek olmalıyız” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Tekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçenin eğitim seviyesini yükseltmek için ellerinden geleni yaptıklarını, bu konuda ailelerinde gayretli olması gerektiğini kaydetti.

 

Ak Partili’li kadınlar, daha sonra Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kadri Gülsoy’u da ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor