SARUHANLI - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesinde altyapı çalışmasından dolayı araç trafiğine kapatılan sokakta oturan iki ayağı kesilmiş diyabet hastasını sırtında taşıyarak evine götüren Saruhanlı 112 Acil Servis ambulansı şoförü Çetin Karamanlar´ı ziyaret etti.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Saruhanlı´ya gelen AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, belediye meclisi üyeleri ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Saruhanlı Devlet Hastanesine geçti. Burada, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan örnek davranışıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da takdirini kazanan ambulans şoförü Çetin Karamanlar´ı ziyaret eden Özdağ, Karamanlar´a teşekkür etti. Özdağ, burada yaptığı konuşmada, "Normal görevinizin yanında ekstra bir görev daha yaptınız. İnsanlığınızı ve insan olduğunuzu gösterdiniz. Vatandaş olduğunuzu gösterdiniz. Aldığınız parayı helaliyle kazandığınızı gösterdiniz. Örnek oldunuz. Bu bizim geleneğimizde var. Yoksula, yaşlıya, hastaya yardım etmek. Sizler gibi insanlar çoğalsın inşallah. Size teşekkür ediyorum" dedi.

Ambulans şoförü Karamanlar ise böyle bir olayla tekrar karşılaşması halinde hiç tereddüt etmeden yine aynı davranışını ortaya koyacağını ifade ederek, şöyle konuştu: "Bizim gibi yüzlerce arkadaşımız her gün aynı işi yapıyor. Bir gün yine böyle bir olayla karşılaşırsam eğer yine aynı şeyi yaparım. Çünkü bizler bu dünyada baki değiliz. Yarın bizim anne ve babamız da aynı duruma düşebilir. Bizden sonra gelecek olan nesillere böyle örnek davranışlar bırakıp, onların da bu tür örnek davranışlar sergilemelerini umuyorum. Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Kendisi, Kaymakamlar toplantısında benden övgüyle bahsetti. Kendisiyle tanışmak istiyorum. Allah ondan razı olsun"



Salihli'de Şehit Olcay Arı 30. yılında unutulmadı

Gönüllü gençler üzüm kesti, üretimi yerinde öğrendi

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

SOLOTÜRK'ten Demirci'de muhteşem gösteri

Cemre Baysel yeni dizisi için imaj değişikliğine gitti! Sosyal medya ikiye bölündü

Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 13.01.2018 17:03:39 408 0

Tarih: 13.01.2018 17:03 Güncelleme: 13.01.2018 17:03
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00