MANİSA - AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Akar, Manisa´nın bir havaalanına ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Manisamıza havaalanı hayalim var. Akhisar ve Saruhanlı kısmı ortak nokta. Yeni çevre yolu ile birlikte bu bölgeye yapılacak bir havaalanı oldukça mantıklı olacaktır" dedi. 
AK Parti´li milletvekili aday adayı Ömer Akar, uzun süredir üzerinde çalışma yaptığı projesinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Manisalıların havaalanı için İzmir´e gitmek zorunda kalmaması gerektiğini anlatan Akar, Manisa´ya havaalanı yapılması noktasında çalışma yapmaya başladığını söyledi. Akar, "Manisamız sanayi şehri, tarım şehri, maden şehri, kültür şehri. Manisamız şehzadeler şehri. Manisamızda neden havaalanı olmasın? Manisamızın nüfusu yaklaşık 1.5 milyon civarında. Şehir kabuğunu kırmış. Manisamız ihracat şehri. Şehrimize gelen ihracatçı ve yatırımcılar için havaalanı çok büyük bir artı olabilir. Manisamız tarım şehri ve tarım sektöründeki yatırımcılarımız Manisa´ya akın akın gelmeli. Manisamız kültür şehri, turizm şehri. Bugün 1 saatlik bir yolculukla Van´a ulaşabiliyorsa insanlar, Manisa?ya neden ulaşamasın? dedi. 
Manisa´nın 17 ilçesiyle geniş bir alana yayıldığına vurgu yapan Ömer Akar, ?Benim şehrimin 17 ilçesindeki kardeşlerim, Demirci, Sarıgöl´deki kardeşim neden 3 saat önceden havaalanı yollarına düşsün, benim şehrime gelen yatırımcı turist ve ihracatçı iş adamlarımız neden İzmir´in trafiğine takılsınlar, Manisamız neden yavru şehir olsun? İşte bunun için Manisamıza havaalanı hayalim var. Akhisar ve Saruhanlı kısmı ortak nokta. Yeni çevre yolu ile birlikte bu bölgeye yapılacak bir havaalanı oldukça mantıklı olacaktır. Bu bölgeye yapılacak havaalanı Manisa merkeze 10 dakika, Turgutlu´ya 10 dakika,Kırkağaç, Soma´ya 15 dakika, Gölmarmara 15 dakika, Gördes ve Demirci´ye 30 dakika, Alaşehir, Salihli, Gölmarmara´ya 30 dakika mesafede olacak. Manisamızda yeni iş kapıları açılacak. Böylece Manisa güçlenecek, Türkiye güçlenecek? diye konuştu. 



Kontrolden çıkan yolcu otobüsü yoldan çıkarak şarampoldeki ağaçlara çarptı.

Yolcu otobüsü ağaçlara çarptı: Yaralılar var

Refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobilin tırla çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi.

Tırla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Klima tamiri yaparken merdivenden düşen klima ustası başına aldığı darbe sonucu yaralandı.

Klima tamiri yapmak isterken merdivenden düşen usta yaralandı

Bir şahıs evde eşini boğazında kemerle yerde yatarken bulurken, yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eşini evde boğazında kemerle buldu

Şans eseri olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Traktör sulama kanalına düştü

İki komşu arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada kan akarken, taraflardan 42 yaşındaki şahıs vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 7 bıçak darbesi ile hayatını kaybetti.

Komşular arasında arazi anlaşmazlığında kan aktı: 1 ölü

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2025 FIVB Milletler Ligi çeyrek finalinde Japonya ile karşılaşacak.

Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu!

Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, “Manisa Valiliği Orman Yangını Riskini Azaltma Planı” kapsamında yangın riski taşıyan mahallelerde incelemelerde bulundu.

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Balıkesir'in Gönen ilçesinde düzenlenen Motokros Türkiye Şampiyonası 2. Ayak Yarışlarına Saruhanlı Belediyesi adına katılan Fehmi Teker hoca Veteran kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu!

Fehmi Teker Türkiye Şampiyonu oldu!

DUTLUCA’DA GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN HAYIR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM OLDU

DUTLUCA’DA GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN HAYIR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM OLDU

Demirci ilçesine bağlı Kargınışıklar Mahallesi'nde bulunan ve ilginç mimarisiyle dikkat çeken ahşap yapı 100'den fazla kişiye yuva oluyor.

Büyük yangından geriye kalan yapı görenlerin ilgisini çekiyor

Tevfik Yiğiter ziyarette yaptığı konuşmada, "Manisa'yı başarıyla temsil ederek bizleri gururlandırıyorsunuz.

Kantinci Tefo'dan Yunusemre Belediyespor U17 Futbol Takımı'na baklava morali

İzmir’in Urla ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Urla'daki yangın kontrol altına alındı

Türkiye'nin en kaliteli vişnesinin yetiştiği yerlerden olan Afyonkarahisar'ın Sultandağı ve Çay ilçelerinde vişne sezonu adeta başlamadan bitti.

Meyve suyu ve reçel fabrikaları vişnede beklenen kaliteli ürün gelmeyince fiyatı düşürdü

Aliağa’da otluk alandaki yangın kontrol altına alındı

Aliağa’da otluk alandaki yangın kontrol altına alındı

Sarıgöl ilçesinde yaz aylarında artan hava sıcaklıklarının oluşturduğu orman yangını riskine karşı önlemler kapsamında bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Sarıgöl’de orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.05.2018 16:22:36 591 0

Tarih: 07.05.2018 16:22 Güncelleme: 07.05.2018 16:22
Haberi Sesli Oku
14.07.2025 12:12:00