Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı
Azerbaycan'da düşen askeri kargo uçağında şehit olan Astsubay Başçavuş Emrah Kuran, Muğla'nın Milas ilçesinde binlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.
Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelmek üzere 11 Kasım'da havalanan askeri kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşmesi sonucu şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran (37), memleketi Muğla'nın Milas ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Milas Hava Meydan ve Garnizon Komutanlığı'nda törenle karşılandı. Saygı duruşu ile başlayan törende, Astsubay Başçavuş Emrah Kuran'ın özgeçmişi okundu ve dualar edildi. Karşılama töreninin ardından şehidin naaşı cenaze namazı için Ekinanbarı İlkokulu'na getirildi.
Cuma namazının ardından düzenlenen cenaze törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Muğla Valisi İdris Akbıyık, milletvekilleri, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Rafet Oktar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, protokol üyeleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası Osman Kuran, annesi Huriye Kuran, eşi Gülşah Kuran, oğulları Aras (10), Bartu (5) ve 7 aylık Barlas ile yakınları gözyaşlarıyla taziyeleri kabul etti. Şehidin kardeşleri ise Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.
Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı ve duaların ardından Şehit Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran, Ekinanbarı Mahalle Mezarlığı'nda binlerce kişinin katılımıyla toprağa verildi.



Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

Gördes’te yem yüklü tır devrildi: 1 yaralı

MCBÜ’de 300 öğrenciden "Karsu - Zaman" işaret dili performansı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 14.11.2025 16:59:00 2035 0
Tarih: 14.11.2025 16:59 Güncelleme: 14.11.2025 17:03
Haberi Sesli Oku