Mideden önce beyinlerini doyurmayı başaranlar, zaman içerisinde ideal olan kiloya ve sağlıklı bir bedene kavuşabiliyorlar

Zayıflama diyetlerinin kişiye özgü ve kişinin parmak izleri gibi sadece kişiye ait olması gerektiğinin altını çizen Tilekli "Hastanın kilo verme konusunda ki kararlılığı en az hazırlanan program kadar önemlidir. Hazırlanan diyet listelerinin, hedeflenen verimi sağlaması için öncesinde bu konuya motive olmuş bir zihin gerekir. Hedef sadece kilo kaybetmek olduğu zaman en küçük küsuratına kadar dikkat edilen porsiyon miktarları hastanın ideal kiloya ulaşmasını sağlıyor. Belki ama ya bir süre sonra tekrar alıyor ya da çeşitli metabolik rahatsızlıklar ortaya çıkmaya başlıyor. Bunun sonucunda da özgüvenini yitirmiş bir hasta olarak tekrar diyet yapmaya cesaret edemiyor. Genellikle buna da en çok rastgele bir diyetin yapılması sebep oluyor. Sağlıklı bir metabolizmaya kavuşmak ve korumak asıl amaç olmalı" diye konuştu.

`KİLOLARINIZLA KONUŞUN`

Diyete başlamadan önce kişinin öncelikle kararlı olması gerektiğini ifade eden Tilekli "Kilo vermek, almak veya en ideal olan kilonuzu korumak, her ne amaçla diyet yapacak olursanız olun diyete başlamadan önce mutlaka kararlılığınızdan emin olun. Her sabah aynaya baktığınızda fazla olan kilolarınızla konuşarak onların size ait olmadığını ve onlardan en kısa zamanda kurtulacağınızı söyleyin.

Diyeti asla zorunluluk olarak görmeyin. Diyet kısıtlanmak, mahrum kalmak değil, vücudumuzun asıl olan ihtiyacı kadarını almaktır. Unutmayın ki severek ve isteyerek yapmadığınız diyetler bir gün yorulup bırakmanıza ve o güne kadar verdiğiniz emeklerin boşa gitmesine sebep olacaktır. Ayrıca diyet için mutlaka diyetisyenlerden yardım alın. Sonuç olarak, yediklerimizin içerdiği kaloriler kadar onların bizim zihinlerimizde yeri önemlidir. mideden önce beynimizi doyurmayı başardığımız zaman ideal olan kiloya ve sağlığı bir bedene ulaşmamız çok daha kolay olacaktır" şeklinde konuştu.



Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
11.10.2014 09:58:47 375 0

Tarih: 11.10.2014 09:58

Haberi Sesli Oku