Anahtar Kelimeler: MİDDER Şubat açıklaması

  Son Dakika

MANİSA - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ, demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen 28 Şubat post-modern darbesi hakkında açıklamalarda bulundu. 
28 Şubat post-modern darbesi hakkında açıklamada bulunan MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, ?28 Şubat 1997 Milli Güvenlik Kurulu kararlarının üzerinden yirmi yıl geçti. 28 Şubat´ın hafızalardan çıkmayan olaylarından birine, tankların kent merkezinden geçişine tanıklık eden Sincan, 15 Temmuz´da bu kez FETÖ´cü subayların halkın üzerine sürmeye kalkıştığı tanklarıyla karşı karşıya kaldı. 28 Şubat sürecinde demokrasiyi kurtarma bahanesiyle demokrasi katledilmiş, toplum kamplara bölünmeye çalışılmıştır, askeri ve sivil bürokrasi, medya ve iş dünyası sözde irtica tehlikesine karşı el ele vermiş, milletin işbaşına getirdiği iktidara karşı direnişe geçmiş ve iktidarı değiştirmiştir. 28 Şubat´ta Sincan´da yaşananların bir benzeri 15 Temmuz gecesi FETÖ´cü askerlerle yapılmaya kalkışıldı. 28 Şubat´ta tanklar Sincan´a yürümüştü, 15 Temmuz´da da Sincanlılar tankların üstüne yürüdü. Bizler, bu süre zarfında haksız ve hukuksuz uygulamalara karşı mücadele eden milyonların sesi olma gayretinden hiç vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz. Yaşananların hafızası olma misyonunu üstlendik. Milletin oyuyla oluşan iradeyi yok sayan ve aşağılayan, millet mensubiyetini ayaklar altına alan yaklaşımı da kınıyoruz" dedi.
Ayrıca son günlerde gündemde yer alan ?Karargah Rahatsız´ haberine değinen Başkan Çağ, ?Herkes haddini bilmeli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile millet sizi ?FETÖ Silahlı Kuvvetleri´ olmaktan kurtardı. Bir koalisyon oluşturulmuş ve 28 Şubat´ta olduğu gibi ortalık karıştırılmaya çalışılıyor. Bu millete güvenmeyi öğrenin artık. Bu millet, darbe tehditlerine pabuç bırakmaz!? şeklinde tepkisini ortaya koydu.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.03.2017 08:22:07 1181 0

Tarih: 01.03.2017 08:22

Haberi Sesli Oku