SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız son yılların en büyük don felaketini yaşayan Manisa'nın afet kapsamına alınarak çiftçilerin yaralarının sarılmasını istedi. 
Seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı'ya giden Balkız, MHP İlçe Teşkilatı, Saruhanlı MASKİ Hizmet Binası ve İtfaiye Teşkilatını ziyaretinin ardından esnafı da ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Saruhanlılar tarafından ilgi ile karşılanan ve esnaf ziyaretlerinde de bulunan Balkız esnaf ve vatandaşların dertlerini dinledi.
Manisa'nın son yıllarda yaşadığı en büyük don felaketi ile karşı karşıya kaldığını kaydeden Balkız, bağcılarının sıkıntılarını ile ilgili sıkıntılarını da dile getirdi.
MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatında vatandaşların sorunlarına çözüm aradıklarını kaydeden Balkız, Ülkemizde maalesef çok geniş bir alanı kapsayan bölümde ve Manisa'nın ilçelerinde müthiş bir don felaketi yaşadık. Bu son yılların en büyük afetiydi. Şu anda çiftçilerimiz yüzde 80 yüzde 90 ürün kaybına uğradılar. En acı olanı ise çok sayıda Saruhanlı çiftçisinin bahçelerini sigorta ettirememiş olmaları. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları olarak görüşümüz; Manisa`nın derhal afet kapsamına alınması ve devletçe bu yaraların sarılmasıdır. Malatya`da 2012'de bunun bir örneği var. Manisa`nın da bu kapsamda değerlendirilmesini talep ediyoruz.” dedi.



Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 29.04.2015 10:56:18 757 0

Tarih: 29.04.2015 10:56
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00