Anahtar Kelimeler: Akgönüllü Özeleştiri

SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı Eski İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü partisinin 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden sonraki gidişatı ve kan kaybı hakkında yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

?Ülkemiz parçalanmanın eşiğine geldiği günümüzde MHP´nin bu durumuna sessiz kalmak bir ülkücü olarak mümkün değildir.? Diya başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Büyük bedeller ödeyen Ülkücü hareket maalesef mevcut yönetim tarafından iyi yönetilmemekle beraber, gidişatın kötü olduğunu belirten Ülkücüler horlanmakta, ötekileştirilmektedir.

MHP mevcut yönetimin ne Ülkücü harekete ne de Türk milletine umut vermemektedir. Halkta da bir karşılığı kalmamıştır...

İktidarın ülkemizi düşürdüğü durum bir facia olmasına rağmen alternatifsiz görülmektedir.

MHP yöneticilerinin tavırları, Ülkücüleri temsil etmekten uzaklaşmakta; yapıcı eleştirilere bile tahammül edemez, eleştirenler fitne, paralel gibi yaftalanarak uzaklaştırılmaktadırlar. Daha olmadı; il ve ilçe merkezlerine kilit vurarak meseleyi halletme yoluna gitmekteler. Çilekeş Ülkücüler itilip, hiç ülkücü olmayanlar söz sahibi olmaktadır.?

?DÜŞÜNCE AZ OLSUN BENİM OLSUN?

MHP yönetiminin eleştirilere tahammülü olmadığını belirten Akgönüllü, şunları kaydetti; ?Önce Ülkem, sonra partim, sonra ben diyenler; koltuklarının, makamlarının derdine düşmüş görünmektedirler. Üye kayıtları yapılmayıp; ?az olsun benim olsun´ düşüncesi hâkim olmuştur. İstişareden uzak, merkezci bir yapı haline dönüşmüştür. Genel merkezin ataleti bütün teşkilatlara ve mensuplara çökmüştür.

Maalesef aksiyoner yapıya sahip Ülkücü hareket enerjisini kendi içinde harcamakta, miskinleşmektedir. Kamu alanından çekilmiş, üniversitelere giremez hale gelmiştir.

Yenilgiler sayılamayacak kadar çoğalmış, son seçimde meclisteki sayısının yarısını kaybetmeyi başarı sayan bir yönetim Ülkücü harekete umut vermemektedir.? 

?MHP´Yİ BU ATALETTEN KURTARACAK OLAN ÜLKÜCÜ HAREKETTİR?

MHP´yi bu ataletten kurtaracak olanın yine Ülkücü hareketin kendisi olacağını ifade eden Eski Başkan Akgönüllü,  ?Aksi halde ne şehitlerimize ne de Türk Milletine hesap veremez duruma düşülecektir. Bir ÜLKÜCÜ olarak bunları söylemek mecburiyeti ve sorumluluğum olduğunu düşünüyorum.? Dedi.

           



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 2.01.2016 10:21:45 567 0

Tarih: 02.01.2016 10:21

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri