MANİSA - MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, anayasa değişikliği halk oylamasında oyunu 
Manisa´da kullandı. Akçay, Güneydoğu´dan gelen birkaç tatsız haber dışında oylamanın huzur içinde geçtiğini vurgulayarak, huzur içinde bir referandum olmasını temenni etti. 
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, eşi Naciye Akçay, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve partililerle birlikte Yunusemre ilçesi Cemal Ergün İlkokuluna gelerek, olunu 1363 nolu sandıkta kullandı. Sandıkta sıra bekleyen ve vatandaşlarla selamlaşan Erkan Akçay ve eşi, sonucun hayırlı olması temennisiyle ´Bismillah´ diyerek oylarını kullandı.
Oy verme işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan Akçay, ?Bugün ülkemiz için çok önemli bir anayasa değişikliği referandumunu gerçekleştiriyoruz. Öncelikle bu referandum sonuçlarının ülkemize iyilikler, güzellikler getirmesini, cumhuriyetimizi daha da güçlendirmesini, kuvvetler ayrılığını daha da belirginleştirmesini, demokrasinin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Öyle inanıyorum ki sandıklar açılana kadar çok sulh içinde, huzur içerisinde bir referandumu gerçekleştireceğiz. Gerçi Güneydoğu´dan bir iki tatsız haber aldık ama dileriz daha fazla bir hadise yaşanmaz. Ama genel anlamı itibariyle baktığımızda son derece rahat ve huzur içerisinde bir referandum gerçekleşiyor. Saat 20.00-21.00 civarında da tüm Türkiye genelinde ağırlıklı olarak sonuçları almaya başlayacağız? dedi.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.04.2017 13:44:36 413 0
Tarih: 16.04.2017 13:44 Güncelleme: 16.04.2017 13:44
Haberi Sesli Oku