Anahtar Kelimeler: AKÇAY TEMMUZ MESAJI

  Son Dakika

MANİSA -15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ?Milli İrade, Çanakkale Muharebelerinde cephelerde, İstiklal Harbinde Türk kadınının kağnısında, Kocatepe sırtlarında,  15 Temmuz´da da çıplak elleri ile vatan evlatlarının tanklara ve uçaklara karşı durması ile gerçekleşmiştir.? dedi. 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında 15 Temmuz´da silahlı teröristler Türkiye Cumhuriyeti´ni ele geçirmek için darbe girişiminde bulunduğuna dikkat çeken Akçay ?Demokrasi ve milli irade yok sayılmak, ülkemiz hukuk dışına çıkarılmak istenmiştir. Büyük Türk milleti 15 Temmuz´da istiklal ve istikbaline sahip çıkarken FETÖ teröristleri vatandaşlarımızın üzerine kurşun yağdırmış, milli iradenin mabedi TBMM bombalanmıştır. Bu meşum gecede 251 evladımız şehit, 2.194 kahramanımızın da gazi olmuştur.? dedi. 

Akçay açıklamasına şöyle devam etti: ?15 Temmuz bir grup eli silahlı teröristin darbe girişiminden öte iç ve dış güvenlik sorunlarının iç içe olduğu bir kalkışmadır. 15 Temmuz sonrasında FETÖ´yle mücadele kapsamında eğitim, sağlık, yargı, emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri dâhil devletin tüm hücrelerinde; sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve toplumun tüm kesimlerinde yürütülen mücadele bu durumun en önemli göstergesidir. 

15 Temmuz darbe girişimi öncesi ve sonrasıyla Türkiye´yi bir beka sorunuyla karşı karşıya bırakmıştır. Büyük Türk milleti birliğimizin kundaklanmasına, dirliğimizin kurcalanmasına, manevi değerlerimizin kullanılmasına karşı kesin bir karşı duruşla istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Milli İrade, Çanakkale Muharebelerinde cephelerde, İstiklal Harbinde Türk kadınının kağnısında, Kocatepe sırtlarında,  15 Temmuz´da da çıplak elleri ile vatan evlatlarının tanklara ve uçaklara karşı durması ile gerçekleşmiştir. 

15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı Türk Milleti bedenini siper ederek, meydanlara koşmuş nasıl Çanakkale´de göğsünü siper etmişse 15 Temmuz gecesi de göğsünü siper etmiştir. 15 Temmuz 2016´da gerçekleşen hain darbe girişimi öncesi ve sonrasıyla ülkemiz açısından bir dönüm noktası olmuştur. Mesele bağımsızlık ve vatan meselesidir. 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi de vatana ve millete sahip çıkılması gerektiği anda siyaseti, taraftarlığı, husumeti bırakıp topyekûn devletin yanında yer alınması, milli ruhun bütün fertleri sarıp sarmalaması gerektiğini çok açık bir şekilde göstermiştir. Bu vesileyle büyük Türk milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milli birliğimizin inşa ve ilelebet korunması yönünde Kurtuluş Savaşı, terörle mücadele ve 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle anıyorum.?



Saruhanlı'da Vefat...

Başjan Taşkıncan "Esnafın yaksından elinizi çekin"

MASKİ, Salihli'de 40 yıllık içme suyu altyapısını yeniliyor

Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı bu yıl da kuruluyor

96 yaşında, azmiyle gençlere taş çıkartıyor

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 14.07.2018 11:54:05 535 0

Tarih: 14.07.2018 11:54 Güncelleme: 14.07.2018 11:54
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri
5.08.2025 17:41:00