Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Akçay

?BEŞ BENZEMEZLER İTTİFAKI MERKEZİNDE HDP VAR? 

SARUHANLI - 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlılılarla bir araya gelen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ?Karşımızda beş benzemezden oluşan bir şer ittifakı var. Her fırsatta yıklmaya geldiklerini söyleyen bu ittifakın merkezinde de HDP ve terör tutuklusu Demirtaş vardır.? dedi. 

Manisa milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı´daydı. Programına MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Akçay daha sonra ilçe başkanı ve yöneticileriyle Saruhanlı´da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akçay Gümülceli ve Koldere mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. 

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Akçay ?Bu seçimle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş yapacağız. 16 Nisan referandumuyla milletimizin onay verdiği yeni hükümet sisteminin tüm kurul ve kurallarıyla sağlıklı bir şekilde işlemesi için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tam manasıyla yerleştirilmesi için gereken tüm hukukî, idarî ve siyasî altyapıyı tesis ve temin etmektir. Bir de beş benzemezden oluşan şer ittifakı var. Onlar da milletimizin onayıyla geçilen yeni hükümet sistemini yıkmayı vaat ediyorlar. Bu seçim inşa ederek güçlendirmek isteyenlerle yıkarak yok etmek isteyenler arasında bir seçim olacaktır? dedi. 

?Yalan ve iftiranın sonu hüsrandır?

24 Haziran yaklaştıkça seçim anketlerinin de piyasaya daha çok sürüleceğini ifade eden Akçay anketlere sert tepki gösterdi. Anketlerin birer hokkabazlık ve düzenbazlık faaliyeti olduğunu söyleyen Akçay ?Anketlerde MHP´yi yine baraj altı göstermeye cüret ediyorlar. Biz bu oyunu 1999´da, 2007´de, 2011´de ve 2015 seçimlerinde görmüştük. Her seçim öncesi MHP´ye yönelik baraj altı algısı yaratılmaya çalışılırken MHP tüm barajları yıka yıka gelmiştir. Bunlardan hiç mi ders almazlar? Çirkefliklerinden hiç mi bıkmazlar? Yalan ve iftiranın sonu hüsrandır. Kulun hesabı varsa Allah´ın da bir hesabı, milletin de bir bildiği vardır. Her seçim döneminde dolaşıma sunulan baraj kumpasını yine bozacağız. Çaresizliğin ve tükenmişliğin girdabında olanların MHP ve liderimiz Devlet Bahçeli´ye yönelik düşmanca tutumlarına en güzel cevabı büyük Türk milleti 24 Haziran´da verecektir.? dedi. 

?24 Haziran´da dağılacaklar? 

Konuşmasında Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu ittifakını da eleştiren Akçay ittifakın gizli ortağının HDP ve Demirtaş olduğunu belirtti. Akçay konuşmasına şöyle devam etti:

?Karşımızda beş benzemezlerden oluşan bir şer ittifakı var. Bu ittifakın merkezinde ise görünmez ortak olarak HDP ve terör tutuklusu Demirtaş var. Görmüyor musunuz, Kılıçdaroğlu da, İnce de, Akşener de, Karamollaoğlu da buldukları her mikrofonda Demirtaş güzellemesi yapıyor, dümeni HDP´ye kırıyor. Bunların her konuşması Kandil mağaralarından yankılanıyor. Biz cumhur dedikçe bunlar patırtı gürültü çıkartıyor. Karanlık söylemlerle milletimizi sindirmeye çalışan bu müfteriler millet iradesiyle terslenip ince ince dağılacaktır. Türk milleti HDP ve PKK odaklı böyle bir oluşumu ciddiye almayacaktır.?



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 3.06.2018 13:51:02 395 0

Tarih: 03.06.2018 13:51
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri
17.04.2025 15:49:00