SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Saruhanlı ilçe teşkilatını ziyaret etti. 

Akçay´ı İlçe Teşkilatında MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılınç, yönetim kurulu ve parti üyeleri karşıladı. 

Saruhanlı İlçe Teşkilatında partilileriyle bir araya gelen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, burada yaptığı açıklamada, Terörle mücadele konusunda hükümetin yanlış strateji uyguladığını savunan Akçay, geçici görevle görevlendirilen ve bölgeyi tanımayan çarşısını, sokağını tanımayan polislerin büyük zarar gördüğünü iddia etti.

Terörle mücadelenin düzgün yapılmadığını savunan Akçay, ?Burada olağanüstü hal ilan edilmek zorunda. Öyle bir ilçenin 30 sokağının 9´unda 10´unda sokağa çıkma yasağı ilan et, 2 gün sonra kaldır sonra yeniden getir böyle bir şey kabul edilemez? dedi.

Akçay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Biz MHP olarak 2007-2009 yılları arasında Beşir Atalay İçişleri Bakanıydı. O zaman Özel Hareket Polisi mensubu polislerin pasif yerlere getirildiğini pasifize edildiğini belirtmiştik. O zaman Özel Harekat Polislerini kötüleme kampanyası başlatmışlardı. Yıllarca terörle mücadele etmiş ve etmesi gereken polislerimizi stadyumlarda güvenlik görevlerine, kapı nöbetlerine verdiler. Bunların yanlış olduğunu söyleyenlerden biri de partimizdir. Şimdi bunların acısını çekiyoruz. Türkiye kurum ve kurallarıyla keyfi yönetiliyor. Şimdi geçici görevle çarşı, sokağını, insanını bilmeyen polislerimiz büyük zarar görüyor.? 

Ayrıca, Saruhanlı ile ilgili gelişmeler hakkında da partililerden bilgi alan Gurup Başkanvekili Akçay başarılı çalışmalarından dolayı ilçe Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları yönetimine teşekkür etti.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 6.02.2016 10:52:51 465 0
Tarih: 06.02.2016 10:52 Güncelleme: 06.02.2016 10:52
Haberi Sesli Oku