Anahtar Kelimeler: AKÇAY İTTİFAKININ SİDİR

MANİSA - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel´in açıklamalarına cevaben ?CHP şaşkındır, çünkü karanlık ve kirli ittifakların esas oğlanı haline gelmiştir. CHP şu anda FETÖ, PKK ve Türkiye düşmanlarının kuyruğuna takılmış zavallı bir partidir. CHP Türkiye düşmanlarının kayığına binerek bir ittifak kurmuştur o ittifakın adı da ŞER ittifakıdır. CHP Şer ittifakının ?Ş´sidir.? dedi.

Haysiyeti Varsa Kılıçdaroğlu Aday Olmak Zorunda

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay CHP´nin eleştirilerine cevaben ?CHP, Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını açıklamasına karşılık ağız dolusu saygısızca saldıracağına, külhan beyliği yapacaklarına dönüp kendi genel başkanına sorsun, Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı mı, değil mi? Artık MHP´ye aday çıkarmıyor diye gösterdiğiniz bunca tepkiden sonra Sayın Kılıçdaroğlu´nun haysiyeti varsa aday olmak mecburiyetindedir. Hodri meydan! diyoruz.? dedi.

2019´da Şaşkınlıktan Dudakları Uçuklayacak

MHP´li Akçay ?Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli´nin açıklamalarıyla şimdiden şaşkına dönüp çıldıranların 3 Kasım 2019´da dudakları uçuklayacak. CHP´nin şaşkınlığı bundandır. CHP 3 Kasım 2019´da ıskartaya düşmenin paniği içindedir. CHP´nin başına MHP gibi büyük bir taş düştü, feryatları, hırçınlıkları bundan dolayı. 3 Kasım 2019´da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ?Milli Devlet, Güçlü İktidar´ geliyor, haberiniz olsun.? dedi.

CHP teröristleri aklama ve koruma gayretinde

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli´nin sözleri karşısında şaşıran CHP´ye ?3 Kasım 2019´a kadar daha çok şaşıracaksınız. CHP Genel Başkanımızın her hamlesi sonrasında şaşkın ördek misali saçmalamaya devam etmektedir? dedi. CHP´nin şaşkınlık ve panik içinde çıkmaz sokağa saplandığını belirten Akçay ? CHP şaşkındır, karanlık, kirli ittifakların esas oğlanı haline gelmiştir. CHP şu anda yalnızca FETÖ ve PKK´nn kuyruğuna takılmış zavallı bir partidir. CHP Türkiye düşmanlarının kayığına binerek bir ittifak kurmuştur o ittifakın adı da Şer ittifakıdır. CHP de bu ittifakın bir ?Ş´sidir. Bu kirli ittifak yakasını paçasını küresel güçlere kaptıranların ittifakıdır. CHP´nin ittifakının bir yanında Pensilanya vardır, öbür yanında Kandil vardır. Bu kirli ittifak terörist için yürürken, mitinglerinde terörist paçavralarıyla pozlar verirken, terörist leşlerini karşılayıp defin ve taziyelerine katılmıştır. CHP eski Dev-Yol artığı militanların sözcülük yaptığı bir parti haline gelmiştir. CHP bu şer ittifakıyla Atatürk´ün çizgisinden çok uzaklara düşmüş ve uçuruma sürüklenmektedir. Şer ittifakı Türkiye düşmanlarının çizgisinde gerçekleşmiştir. Şer ittifakında çıbanbaşı olmaya çalışan CHP her adımında teröristleri aklama ve koruma gayretine düşmüştür.? dedi.

MHP´li Akçay açıklamasına şöyle devam etti:

?16 Nisan sonrasında barajın yüzde 50+1´e çıkmasından dolayı iktidar olma şansı kalmayan CHP her türlü şer odaklarına kucak açarak ?Hayır? cephesini Şer cephesine dönüştürme gayretindedir. CHP MHP´ye laf yetiştireceğine aradıkları ittifakı yasal zemine çekmeyi teklif eden Sayın Genel Başkanımıza teşekkür etmelidir.

CHP ve yanaşmalarına bir defa daha anlatalım: MHP Türkiye´nin onuru, milli çıkarların ve milli bekanın peşindedir. FETÖ hıyaneti yeni melanetler peşinde koşarken, küresel güçler Türkiye´ye kumpaslar kurarken, bu alçakların değirmenine su taşımak, onlarla ortaklık etmektir.

Tarihin en büyük siyasi çelişkisini arayanlar bir CHP bayraklarıyla PKK paçavralarının bir araya geldiği meydanlara baksınlar. Siyasi çelişki arayanlar bir yandan Atatürk´ü kullanarak siyasi cephe yaratmaya çalışırken diğer taraftan terörist taleplerini meclise kanun teklifi ve araştırma önergesi olarak sunanlara, terör sanıklarını meydanlarda alkışlatanlara bakmalıdır.

 



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 10.01.2018 17:25:47 500 0

Tarih: 10.01.2018 17:25 Güncelleme: 10.01.2018 17:25
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00