SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığına Kayışlar Mahallesi Muhtarı ve parti üyesi Baki Ulu atandı.

Bir süre önce istifa eden Mustafa Güvenç´den boşalan MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığına, Genel Merkezin onayladığı ve İl Başkanı Erkan Öztürk´ün tebliğ ettiği Baki Ulu başkanlığındaki 20 kişilik yönetim kurulu ataması gerçekleşti.

Bir süre önce kendisinden yönetim kurulu listesi oluşturarak MHP Genel Merkezine göndermesi istendiğini ve 20 kişiden olan listeyi gönderdiğini ifade eden Baki Ulu, ?Yönetimimizin onaylandığı haberini önce MHP Manisa Milletvekilimiz ve Gurup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay arayarak hem taziyede bulundu hem de atama haberini verdi. Ardından da İl Başkanımız Erkan Öztürk arayıp atama tebliğini yaptı. Partimiz, Ülkemiz, Milletimiz ve Saruhanlımız için hayırlı olsun.? dedi.

-Partimizden, Ülkenin Zor Durumda Olduğu Şu Günlerde Hükümete Karşılıksız Tam Destek-

Baki Ulu Kardelen gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin zor bir dönemeçten geçtiğine işaret ederek, "15 Temmuz 2016´da ülkemizde yaşanan FETÖ/PDY´nin kalkıştığı cunta darbesi girişimi sırasında demokrasiye güçlü bir biçimde sahip çıkan yürekli ve kararlı tutumuyla, gerekse son dönemlerde artan terör tehdidi ve bölgemizdeki ülkemize yönelik diğer tehditkâr gelişmeler karşısında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine tamamen karşılıksız ve tek taraflı olarak verdiği destek ile ortaya koymaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

-Yönetim Kurulu Listesi-

Baki Ulu´nun yönetim kurulu listesinde şu isimler yer almakta; Turabi Karataş, Rıfat Özgür, Erdal Eker, İsmail Tül, Hakan Güngördü, Hüseyin Güzel, Zafer Yener, Murat Güzelyüz, Habip Ülke, Halil Çoban, İlker Dönmez, Erdal Özdemir, Sevim Ayten, Okan Çelik, Ümit Çalar, İbrahim Düzüngen, Mehmet Yiğit, Şerafettin Yüncüoğlu, Hasan Çetinaktı, Şaban Biliz 

-Ulu, Hüzün ve Mutluluğu Birden Yaşadı- 

Öte yandan Baki Ulu aynı gün içerisinde hüzün ve mutluluğu birden yaşadı. Ulu bir gün önce kalp krizi sonucu vefat eden 70 yaşındaki ağabeyi Ferhat Ulu´yu öğleyin defnederkek onun hüznünü yaşadı. Akşam saatleride ise Genel merkezden gelen atama haberiylede mutluluk yaşadı.  



Vali Özkan’dan Kula ve Selendi ilçelerine ziyaret

Manisa’nın yeni Valisi Özkan'dan ilk açıklama: "Manisa'nın kalkınması ve vatandaşın mutluluğu için çalışacağız"

Başkan Zeyrek: “Manisa için tarihi bir gün”

Hobisi sayesinde hem sağlığına kavuştu hem meslek sahibi oldu

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Vali Ünlü, veda ziyaretlerine başladı

Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali Başlıyor...

Dışişleri Bakanı Fidan Saruhanlı’ya geldi

Narin için ismini değiştirdi

Narin ve kadın cinayetiyle hayattan koparılan kadınların isimleri formaya yansıdı

Vali Enver Ünlü, Saruhanlı İlçesini Ziyaret Etti

Somalı madencilerinin ailelerini üzen karar

Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlandı

Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlandı

Dilan ve Engin Polat’ın yargılanmasına başlandı

Saruhanlı’da üzüm sergilerini yağmur vurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 8.11.2016 07:35:26 0

Tarih: 08.11.2016 07:35

Haberi Sesli Oku