Anahtar Kelimeler: 0

MHP Saruhanlı 6. Olağan İlçe Kongresi

Adnan Kesici İlçe Başkanlığına Seçildi

  

SARUHANLI - Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığı’na Adnan Kesici seçildi.

 

MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan İlçe Kongresi Belediye Kültür Merkezinde yapıldı.

 

Kongreye MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, İl Başkanı Uğur Üncü, Eski Milletvekili Ahmet Orhan, Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, İlçe Başkanı Birol Teksin, İlçe Başkanları, Belde Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Kongre’nin Divan Başkanlığını MYK Üyesi Mustafa Enöz yaptı.

 

Kongrede, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mektubunun okunmasının ardından faaliyet raporları okunup onaylandı.

 

 - AKÇAY’IN AÇIKLAMASI -

 

Kongrenin siyasi konuşmalar bölümünde söz alan Milletvekili Akçay, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Hükümet yetkililerinin bir takım kelime oyunlarıyla ekonomide pembe tablolar çizdiklerini ifade eden Akçay;

 

“Başbakan Yardımcısı Ali Babacan aynen şöyle diyor (Kamu yatırımlarının büyümeye etkisi sıfırdır) Sözde Türkiye 16. büyük ekonomiye sahip bir ülkeydi. Bunun sanal ve hayal olduğunu görüyoruz. Eğer bu durum gerçek olsa, vatandaşın cebine yansır. Ama ortada bir şey yok. İhracat değil, ithalat rekoru kıran bir hükümet var. Hükümet yetkilileri, bir takım kelime oyunlarıyla hep gelirden bahsediyor. Giderden bahseden yok” dedi.

 

Kongrede, Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, İlçe Başkan Adayı Adnan Kesici ve İlçe Başkanı Birol Teksin’in konuşmalarının ardından seçimlere geçildi.

 

Adnan Kesici, tek aday olarak katıldığı seçimde 181 üyenin tamamının oyunu alarak MHP’nin yeni İlçe Başkanı seçildi.

 

Kesici, kongrenin sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, 1992 yılından bu yana Parti’de bulunduğunu ve partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını anımsattı.

 

Kesici, “Bu güne kadar verilen her görevi yerine getirdim. Hiçbir yönetimle çatışmadım. Dava arkadaşlarımı eleştirmedim. Partime ve davama hizmette, güzel ve doğru olanın yanında oldum. Bundan sonra da İlçe Başkanı olarak kimseye uzak durmadan bütün arkadaşlarımla el ele, gönül gönüle bu görevi yerine getireceğim. Beni seven sevmeyen, destekleyen, desteklemeyen herkesin Başkanı olacağım” dedi.

 

Kesici’nin yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;  İsmail Yüksel, İsmail Avcı, İsmail Yiğit, Ferdi Akın, Yüksel Baysal, Naim Anat, Hüseyin Abacı, İsmail Tıngır, Davut Sağlam, Hüseyin Güleş, Hasan Özer, Canan Zaimler, Ahmet Akgönül, İsmail Murdan, Bayram Gürdemir, Türkan Kılınç, Hüseyin Çilek, Habip Ülke.

 
MUAMMER KÖKCÜOĞLU


Motosiklet iş yerine girdi, kask hayat kurtardı

Manisa’da zehir tacirlerine geçit yok: 64 kök kenevir, 335 gram esrar ele geçirildi

Akhisar'da patlayan lastik faciaya yol açtı: 1 ölü, 3 yaralı

Dört Eylül İlkokulu’nda eğitim yılı Yeşil Vatan temasıyla açıldı

Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 22.01.2012 17:09:20 504 0

Tarih: 22.01.2012 17:09 Güncelleme: 22.01.2012 17:09
Haberi Sesli Oku
8.09.2025 17:26:00