Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10872,6%1,78
  • DOLAR

    32,65% 0,30
  • EURO

    35,37% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2482,32% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3962,74% 0,00

MHP Kadınlar Gününü Kutladı

MHP Kadınlar Gününü Kutladı

SARUHANLI - MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla yürüme engelli Sabiha Genç'i (62) evinde ziyaret ederek gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü…

MHP KADINLAR GÜNÜ KUTLADI

 

SARUHANLI - MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Adnan Kesici, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yürüme engelli Sabiha Genç’i (62) evinde ziyaret ederek gününü kutladı.

 

MHP İlçe Başkanı Kesici, Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılınç ve partililerle birlikte Cengiz Topel Mahallesinde ikamet eden ev hanımı Sabiha Genç’i ziyaret etti.

 

Sebiha Genç’in elini öperek çiçek veren Kesici, 62 yaşındaki kadının dünya kadınlar gününü kutladı.

 

Kesici, ziyarette yaptığı konuşmada kadınların sadece senede bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini işaret ederek şunları kaydetti;

 

“Toplumun yarısını oluşturan, huzurlu ve mutlu bir aile yapısının tesis edilmesinde, güçlü bir toplumsal yapının kurulmasında her zaman en önemli rolü oynamış bulunan, tarihimizde de büyük kahramanları dünyaya getirerek tarihin sürecinde büyük değişimlere yol açan, önderlikleriyle tarihimize damgasını vuran kadınlarımız bizim baş tacımızdır.”

 

Konuşmasının sonunda tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayan Kesici, daha sonra yönetimiyle birlikte ilçedeki bazı aileleri ziyaret etti.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor