MANİSA - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay mecliste yaptığı konuşmayla Zeytin Dalı Harekâtının başarısını dile getirdi. Akçay ?Harekâtın Afrin kırsalındaki ve kent merkezindeki başarısı Türk askerinin barış ve huzurun simgesi olarak görülmesine bir kez daha vesile olmuştur.? dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay TBMM´de yaptığı konuşmada Zeytin Dalı Harekâtının başarısını meclis gündemine taşıdı.

Ülkemiz terörle mücadelede hassas bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Akçay, ?Terörün tehdit ve saldırılarına boyun eğmeyeceğimizi, terörle mücadelede kararlılığımızı bütün dünyaya gösterdiğimiz Zeytin Dalı Harekâtı büyük bir başarıyla devam etmektedir. Şanlı Türk Bayrağı´nın gölgesinin düştüğü her bir karış toprakta barış, huzur ve güvenlik hâkim olmaktadır.? dedi.

?Silahlı Kuvvetlerimiz terörden temizlenen yerlerde insani yardımlarla bölge halkıyla kucaklaşmış ve kaynaşmıştır?

Akçay konuşmasına şöyle devam etti: ?Zeytin Dalı Harekâtı´na başlarken hedefimizin bölgede önce güvenliğin, ardından barış ve huzurun tesis edilmesi olduğunu sürekli vurguladık. Harekâtın Afrin kırsalındaki ve kent merkezindeki başarısı Türk askerinin barış ve huzurun simgesi olarak görülmesine bir kez daha vesile olmuştur.

Üç gün önce Tel Rıfat´ta halk terör örgütlerinden kurtulmak için ellerinde Türk bayraklarıyla gösteriler yapmıştır. Türkiye, kurtarıcı olarak karşılanmaktadır.

Öte yandan, Silahlı Kuvvetlerimiz terörden temizlenen yerlerde insani yardımlarla bölge halkıyla kucaklaşmış ve kaynaşmıştır. Gıda ve hijyen yardımlarıyla bölgeye güvenliğin ardından huzur ve barış da Silahlı Kuvvetlerimiz, AFAD ve Kızılay yoluyla gelmektedir.

Bu vesileyle, Zeytin Dalı Harekâtı´nda başarıyla Afrin kent merkezini kontrol altına alan ve Tel Rıfat´a doğru harekete başlayan Silahlı Kuvvetlerimizi tebrik ediyoruz, her birine muvaffakiyetler diliyoruz.?



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 28.03.2018 17:45:36 660 0

Tarih: 28.03.2018 17:45
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00