MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Yunusemreli Muhtarları ağırladı. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Çakır´a yeni görevinde başarılar diledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve mahalle muhtarlarını konuk etti. Çakır, Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı´nın yeni kurulan bir birim olduğunu ancak hızlı bir şekilde yapılanmayı oluşturarak Manisa´ya en iyi hizmeti vereceklerini belirtti. Çakır, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı kısa süre önce kuruldu. Bizim görevlerimiz itibariyle sizlerle sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor. Eşit bir şekilde her mahallemize hizmet götürme derdindeyiz. Şüpheniz olmasın, sizin sorunlarınıza, istek ve taleplerinize cevap vermek için buradayız? diye konuştu.

Sorunlar Çözülecek, Vatandaş Mutlu Olacak

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Çakır´a yeni görevinde başarılar diledi. Pehlivan, ?Burada bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Manisa için en iyi şekilde çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Elbette ki sorunlarımız olacak, isteklerimiz, taleplerimiz olacak. Zaman içerisinde bunları da aşacağımıza inanıyorum. Sürekli iletişim halinde olarak işlerimizin hallolacağı düşüncesindeyim. Ben tekrardan çok teşekkür ediyorum? diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, ?Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün´ün vizyonu ile tek hedefimiz, vatandaşın hayatını kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştirmektir? diye konuştu. Ziyaret sonunda Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Daire Başkanı Çakır´a çiçek takdim etti.



Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 2.09.2016 12:29:21 925 0

Tarih: 02.09.2016 12:29 Güncelleme: 02.09.2016 12:29
Haberi Sesli Oku
7.09.2025 17:26:00