ÇEVRE - Tüm yurtta hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi üzerine meteoroloji yetkilileri uyarı yaptı. Marmara ve Ege`de fırtına, yurdun bazı kesimlerde yoğun kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji`den yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (Salı) Burdur ve Afyonkarahisar ile Isparta`nın batı çevrelerinde orta kuvvette, Konya, Karaman ve Isparta`nın doğu çevreleri ile Antalya ve Mersin`in yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışları beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

MARMARA VE EGE`DE FIRTINA

Meteoroloji`ye göre, Marmara ve Ege`de bu akşamdan itibaren kuvvetli rüzgar etkisini gösterecek.Buna göre; Marmara`da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esmekte olan rüzgarın kuvvetlenerek, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren saate 60 ila 75 km hızda fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Güney Ege`nin güneyinde yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerde 60 ila 75 km fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın salı günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji`den yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu`nun doğusu ile Manisa, Denizli, Sinop, Samsun, Ordu, Düzce, Zonguldak, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren İstanbul ve Kırklareli`nin kıyı kesimleri ile Balıkesir`in kuzey çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Göller Yöresi, Kırklareli, Bilecik, Balıkesir, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor" denildi.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 26.11.2014 08:45:42 0
Tarih: 26.11.2014 08:45 Güncelleme: 26.11.2014 08:45
Haberi Sesli Oku