Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10677,5%0,19
  • DOLAR

    32,23% 0,04
  • EURO

    34,99% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2437,98% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3897,55% 0,00

METEM'den Örnek Davranış

METEM

Saruhanlı da 1989 Yılında Eğitim faaliyetine başlayan Saruhanlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Okulu Öğretmen ve Öğrencileri kendi aralarında düzenledikleri kampanya kapsamında evlerinde fazla bulunan giysileri biraraya getirerek Taşdibi Mahallesindeki

SARUHANLI - Saruhanlı da 1989 Yılında Eğitim faaliyetine başlayan Saruhanlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Okulu Öğretmen ve Öğrencileri kendi aralarında düzenledikleri kampanya kapsamında evlerinde fazla bulunan giysileri biraraya getirerek Taşdibi Mahallesindeki İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine verilmek üzere okul idaresine teslim ettiler.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Saruhanlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Akkuş, “Öğrencilerimiz evlerinde kullanmadıkları giysilerinden; Tişört,  şort, kaban, kazak ve gömlek vb. giyim malzemelerini toplayarak okul idaremize teslim ettiler. 6 koliden oluşan giysileri Taşdibi mahallesindeki ilköğretim okuluna teslim ettik. Öğrencilerimize bu hayırsever yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.   



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor