Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Metem Öğretmenleri Hollanda'da

Metem Öğretmenleri Hollanda

ROTTERDAM - Saruhanlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (Metem) öğretmenleri, Mesleki ve Teknik Eğitimde Yeterliliklere Dayalı Yenilikçi Uygulamalar” projesi kapsamında incelemelerde bulunmak üzere Hollanda'ya gitti.

Saruhanlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (Metem) öğretmenleri, “Mesleki ve Teknik Eğitimde Yeterliliklere Dayalı Yenilikçi Uygulamalar” projesi kapsamında incelemelerde bulunmak üzere Hollanda’ya gitti.

Metem Müdür Yardımcısı Arif Çiçekçi, ilçeye dönüşlerinde Hollanda’nın Rotterdam kentinde gerçekleştirdikleri ziyaret ve incelemelere ilişkin bilgi verdi.

Çiçekçi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı 2013 teklif çağrısı döneminde, Leonardo da vinci hareketlilik projeleri alanında sundukları projenin Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye uygun görüldüğünü anımsattı.

Bu kapsamda incelemelerde bulunmak üzere Holanda’nın Rotterdam kentine gittiklerini dile getiren Çiçekçi şunları kaydetti:

“Bir haftalık ziyaretimizde bu ülkenin mesleki eğitimde ki yenilikçi uygulamalarını yerinde görme ve inceleme fırsatımız oldu. Buradaki işletme, okul, üniversite, mesleki ve eğitim ve kurs faaliyetlerinin yürütüldüğü eğitim alanlarını inceledik. Model alabileceğimiz bazı izlenimlerimiz oldu.”



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor