MANİSA - Manisa´da kadınlara istihdam sağlamak amacıyla Yunusemre Muhtarlar Derneği tarafından hayata geçirilen ?Yunusemre kadınlarından istihdam atağı´ projesinde Mesir kokulu mum üreten kadınlar sertifikalarını aldı. 
Manisa´da Yunusemre Muhtarlar Derneği öncülüğünde İş-Kur Manisa İl Müdürlüğü, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen program kapsamında Mesir kokulu mum üreten kadınlar düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kadınlar ürettikleri mumlarla ev ekonomisine katkı sağlayabilecek. Törende konuşan Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, proje sayesinde Manisa Mesir macununa yeni bir değer kazandırıldığını ve ev kadınlarına da ekonomik fayda sağlandığını söyledi. 
Törene katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise, "Hanım efendiler evde ciddi şekilde yoruluyorlar. Çocuklarıyla eşleriyle ilgileniyorlar. Sosyalleşmeleri dışarıya da çıkmaları, meslek de öğrenmeleri gerekiyor. İş-Kur işte bunu yapıyor. Kadınlar ücret karşılığında bir yandan meşgul oluyorlar. Bir yandan da meslek öğrenmiş oluyorlar. Hem de ev ekonomisine katkı sağlıyorlar" dedi. 
Konuşmaların ardından kursa katılan kadınlara sertifikaları verildi. 
Sertifika törenine AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İş-Kur Manisa İl Müdür Vekili Sinan Aktaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aynur Özdemir ile kursiyerler katıldı.



5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.05.2018 16:37:21 863 0
Tarih: 14.05.2018 16:37 Güncelleme: 14.05.2018 16:37
Haberi Sesli Oku