MANİSA - Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi´nin yanına yapılan yeni hastaneye trafo merkezi yapılacağından dolayı 27-28-29 Ekim tarihleri arasında ameliyathane ve yoğum bakım ünitesine hasta alınmayacak. 
Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Habil Yücel yaptığı yazılı açıklamada yeni inşa edilen binaya astaneye trafo merkezi yapılacağından dolayı 27-28-29 Ekim tarihleri arasında ameliyathane ve yoğum bakım ünitesine hasta alınmayacağını söyledi. Başhekim Uzm. Dr. Habil Yücel, mağduriyetlerin yaşanmaması için hastane olarak gereken önlemleri aldıklarını belirterek, ?Yeni hastane binamızın yapımıyla ilgili olarak trafo merkezi yapılması gerekiyor. Bu binanın bahçesinde bulunan trafo merkezinde de yenileme çalışmaları yapılıyor. İnşaat firması tarafından yapılıyor bu çalışmalar. Çalışmalar cuma, cumartesi ve pazar günü sürecek. Bu çalışmalardan dolayı yeni inşaatın yanında bulunan binamızda bir elektrik kesintisi olacak? dedi.
Gerekli tedbirlerin yaklaşık 10 gün önceden alındığını söyleyen Yücel, ?Biz, jeneratörlerimiz ve diğer şekillerde tedbirlerimizi aldık. Bir hafta on gün önceden gerekli planlamalar yapıldı. Hastalarımız herhangi bir mağduriyet yaşamayacak. Cuma, cumartesi ve Pazar günü sadece bahsettiğim binada bulunan ameliyathane ve yoğun bakım ünitemiz hasta almayacak. Poliklinik ve acil servisimizde herhangi bir problem yok. Oralar açık olacak. Pazartesi günü de çalışmanın bitmesinin ardından yoğun bakım ünitemiz ve ameliyathanemiz normal seyrine dönecek? dedi.
Yücel, hastaneye ait kadın doğum ve çocuk bölümlerinin çalışmadan etkilenmeyeceğinin altını çizerek şöyle konuştu: ?Herhangi bir tahliye de söz konusu değil. Planlı bir çalışma olduğu için önemleri de ona göre aldık. Hasta sayımızı azalttık. Üst kısımdaki yerleşkemiz hizmette. Kadın doğum ve çocuk kısmı. Orada bulunan yoğun bakım ve yataklarımız açık. Gerekirse burada bulunan hastalar üst yerleşkeye alınacak?



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 25.10.2017 07:57:34 0
Tarih: 25.10.2017 07:57 Güncelleme: 25.10.2017 07:57
Haberi Sesli Oku