“Kadın İşi Banka Soygunu” filmiyle 17 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan ünlü oyuncu Meltem Cumbul, filmdeki kadın dayanışmasından etkilendiğini belirtti.

 “Kadın İşi Banka Soygunu” filmiyle 17 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan ünlü oyuncu Meltem Cumbul, filmdeki kadın dayanışmasından etkilendiğini belirterek, “Filmde Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu’yla beraber güçlerimizi birleştirdik ve her birimiz she-man olduk” dedi.

Meltem Cumbul’un, Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu ile başrollerini paylaştığı yeni filmi “Kadın İşi Banka Soygunu”, 17 Ocak’ta vizyona giriyor. Acemi bir banka soygunu macerasının anlatıldığı filmde, ön planda tutulan arkadaşlık ve kadın dayanışmasından etkilendiğini saklayamayan Meltem Cumbul, “Kadınlar bir araya geldiğinde başka güçleri ortaya çıkıyor, kimseye ihtiyaçları olmadan da dimdik ayakta durabilecek güce sahipler. Bu film tam da bunu anlatıyor, biz 4 kadın bir araya geldik, adeta Voltran’ı oluşturduk ve her birimiz she-man olduk” şeklinde konuştu.

 “GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRDİK, SHE-MAN OLDUK”

Meltem Cumbul; yeni filmi “Kadın İşi Banka Soygunu”nda, borçları nedeniyle işini kaybeden, kocası tarafından terk edilmiş, çocuğuyla anne evinde yaşamak zorunda kalmış, bir taraftan da ciddi sağlık problemleri ile boğuşan Gülay karakterini canlandırıyor. Senaryoda en çok arkadaş dayanışmasından etkilendiğini belirten Cumbul; arkadaşları sayesinde ayakta durabilen Gülay’a kendisini çok yakın hissettiğini söyledi. Meltem Cumbul, sağlam arkadaşlıkların, kendisinin hayattaki en değerli hazinesi olduğunu belirterek, “Filmde Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu’yla beraber güçlerimizi birleştirdik ve her birimiz she-man olduk” dedi.

 Sıcak bir ekiple çalıştıkları için o samimiyetin filme de yansıdığını düşünen Meltem Cumbul, diğer rol arkadaşları Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu’yla enerjilerinin çok tuttuğunu, özellikle banka soyma sahnelerini çekerken çok eğlendiklerini belirtti. Cumbul, aynı zamanda usta oyuncular Meral Çetinkaya ve Ayten Uncuoğlu’yla birlikte böylesine güzel bir projede yer almaktan da mutluluk duyduğunu ifade etti.

FİLM, 17 OCAK’TA SİNEMALARDA

Meltem Cumbul, “Her insanın zor zamanları olur, ben de bu film çekilirken çok kolay dönemlerden geçmiyordum. Belki de bu yüzden bazı duyguları yansıtmam her zamankinden biraz daha kolay olmuştur. Asıl önemli olan da bu çalkantılı dönemlerde kimlerin yanınızda kalabildiğidir” dedi.

Cumbul, “Kadın İşi Banka Soygunu”nu izleyen herkesin, kişinin geride bırakacağı en güzel miraslardan birinin arkadaşlık olduğunu fark edeceklerini de sözlerine ekledi.

TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini A. Taner Elhan’ın yaptığı, 17 Ocak 2014, Cuma günü beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak “Kadın İşi Banka Soygunu”nda Ferit Aktuğ, Erdal Cindoruk, Ayşen İnci, ve Gökçe Eyüboğlu da performansıyla göz doldururken; Sadi Celil Cengiz ve Murat Güven Akpınar konuk oyuncu, Ali Erkin Saltukoğlu ise, çocuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
2.01.2014 09:58:18 1436 0
Tarih: 02.01.2014 09:58 Güncelleme: 02.01.2014 09:58
Haberi Sesli Oku