MANİSA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Melda Onur, MHP`li Meral Akşener'in dört partininde çok sevdiği bir isim olduğunu dile getirerek Meral hanım bundan zarar görmez" dedi. 
CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı'yı ziyaret etti. Ziyarette MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer, MHP ve CHP'li kadınlar yer aldı. Ziyarette MHP`li Meral Akşener`e yöneltilen `kaset` iddialarına tepki gösterildi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Meral Akşener`e yönelik iddiaları kınayarak,"Ziyaret gerçekten bizim için önemli. Biz bayanların siyasetin içerisinde olduğunu düşünüyoruz. Bir bayan için iş hayatı zaten zor. Bir de siyaset daha da zor. Bir özveride bulunan insanların takdir edilmesi ve önlerinin açılmasının gerektiği yerde bu şekilde saldırılarla önlerinin kesilmesi kötü bir şey. Erkeğe yaptığınız zaman erkek bunun karşılığını verebilir ama bir bayana hiç bir şey düşünmeden saldırmak yanlış” dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Meral Akşener'in dört partininde çok sevdiği bir isim olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: Bu saldırı sadece bir kadına bir siyasetçiye değil. Bu saldırı TBMM makamına yapılmıştır. Bu saldırı Cemil Çiçek'e yapılmıştır. Meral hanım bundan zarar görmez. Ama bu bir gün siyasete girmek isteyen kadınların önünü kesici tavırlardır. Meral hanıma bunu yapanların üzerlerine yapışacak bu. Bu işe heves eden kadınların önünü kesmek için yapılmıştır.”
CHP Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer ise şunları söyledi: Hiç bir şekilde affedilemez ve kabul edilemez bir şey. Her platformda dile getiriyorum. Gerçekten de ciddi bir şekilde kadın mücadelesi denen bir şey varsa onun sonuna kadar savunucusu olacağım. Kadın, erkek önemli değil. Biz zaten cinsiyet ayrımına karşıyız. Ama kadına yapılmış olması bizi ayrıca rahatsız ediyor. Çünkü biz bu arenada kadın olarak yaşamın yüzde 50'si isek mutlaka karar mekanizmalarında yer almalı. Böyle bir makamdaki bu güne kadar emeği ile gelmiş bir siyasetçiye böyle bir şeyin yapılmasını kesinlikle kabul edilemez buluyorum ve sonuna kadar kınıyorum.”



Saruhanlı’nın Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Fevzi Aydemir’in halası SÜHEYLA AYDEMİR vefat etti.

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Genç tasarımcılardan can dostlara teknolojik çözümler

Evcil hayvanlar için akıllı sistemler geliştirildiler

Bitlis’te meydana gelen trafik kazasında 6’sı çocuk 14 kişi yaralandı.

Feci kazada iki araç hurdaya döndü!

Husumetli oldukları öğrenilen iki komşu arasında bahçe sulama tartışması silahlı kavgaya dönüştü.

Bahçe sulama kavgasında komşusunu öldürdü

Kamyonuna yüklü olan tomrukların indirilmesi sırasında kamyonun kasasından kayan tomrukların altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.

Kamyondan kayan tomrukların altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına takviye amacıyla Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Beyağaç Eskere Orman İşletme Şefliğinde görevli personeller gönderilmişti.

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Saruhanlı Belediye personeli Melike Durak’ın ablası Esra Durak vefat etti.

SARUHANLI'DA VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Baran Apak ve yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'yu ziyaret etti.

Manisasporlu taraftarlardan Besim Dutlulu'ya ziyaret

Kamyonetle otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kamyonetle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Araç yanması başlayan orman yangını ekiplerin kısa süredeki müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Araç yangınıyla başlayan orman yangını kısa sürede söndürüldü

Tek taraflı kazada, şarampole yuvarlanan araçtaki 3 kişi yaralandı.

Şarampole yuvarlanan araçtaki 3 kişi yaralandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Kırkağaç ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kırkağaç’ta iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Manisa İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2025 yılı 3. Olağan Toplantısı'nda yapılan açıklamada, 2025 yılının ilk 6 ayında kamu ve özel sektörde toplam 12 bin 767 kişinin işe yerleştirildiği belirtildi.

Manisa’da 6 ayda 12 bin 767 kişi işe yerleştirildi

Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenledi.

Yunusemre Kent Konseyinden aşure hayrı

Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nün koleksiyon parselinde yer alan 12 asmalık Bronx Seedless üzüm çeşidinde halk arasında "çilek üzümü" olarak bilinen ürünün hasadına başlandı.

Manisa'da 'çilek uzümü' hasadı başladı

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 15.05.2015 09:07:35 1061 0

Tarih: 15.05.2015 09:07 Güncelleme: 15.05.2015 09:07
Haberi Sesli Oku
25.07.2025 10:32:00