MAGAZİN - Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, Mehmet Aslan`a `gazinocular kralı oğlu` göndermesi yapıp ülkücülükten istifa ettiğini açıklamıştı. Yenilmez`in bu sözleri üzerine Mehmet Aslan`dan sert bir cevap geldi.

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, Mehmet Aslan`a `gazinocular kralı oğlu` göndermesi yapıp ülkücülükten istifa ettiğini açıklamıştı. Yenilmez`in bu sözleri üzerine Mehmet Aslan`dan sert bir cevap geldi.

Ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez'in bu sözleri üzerine, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan sert bir cevap vererek, Yenilmez`i eleştirdi.

Aslan sosyal medya hesabından, ``Ülkücülük hak yolunda baş koymuş bir milletin kutlu davasıdır. Kişisel ikbal uğruna giyilip çıkarılan gömlek değildir.Küsülüp kırılacak dost-ahbap ilişkisi sayılamaz. Gerçek bir ülkücünün davası onun ruhudur, can bedenden ayrılıncaya dek yaşar, yaşatır. Kibrine yenilip davadan ` vazgeçtim, bıraktım` diyen biri aslında ülkücü olmamıştır. Böylesinden olsa olsa menfaati için kıble değiştiren saray soytarısı olur`` ifadelerini kullanarak Yenilmez'e sert bir cevap verdi.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 10.03.2015 09:20:26 1500 0
Tarih: 10.03.2015 09:20 Güncelleme: 10.03.2015 09:20
Haberi Sesli Oku