Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Mehmet Uğraş Yoğun Bakımda

Mehmet Uğraş Yoğun Bakımda

SARUHANLI - Saruhanlı’da karaciğer yetmezliği teşhisiyle tedavi gören ve 9 aydır doku nakli olmayı bekleyen Gazeteci Mehmet Uğraş’ın (53) rahatsızlığının yeniden nüksetmesi sonucu kaldırıldığı Celal Bayar Üniversitesi Hafta Sultan Hastanesinde

Saruhanlı’da karaciğer yetmezliği teşhisiyle tedavi gören ve 9 aydır doku nakli olmayı bekleyen Gazeteci Mehmet Uğraş’ın (53) rahatsızlığının yeniden nüksetmesi sonucu kaldırıldığı Celal Bayar Üniversitesi Hafta Sultan Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Uğraş’ın eşi Semra Uğraş yaptığı açıklamada geçen hafta rahatsızlığı yeniden nükseden eşini Celal Bayar Üniversitesi Hafta Sultan Hastanesine götürdüklerini bildirdi.

Eşinin burada yoğun bakım ünitesine alındığını ve bir haftadır tedavisinin sürdüğünü belirten Uğraş, şu bilgileri verdi:

“Doktorlar eşimin durumunun kritik olduğunu ifade etti. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Ailesi olarak bizler bile günde sadece 10 dakika görüşebiliyoruz. Bir arkadaşı eşime gönüllü olarak doku bağışlamayı kabul etti. Hastanede doktorlarla görüşeceğiz. Eğer uygun bulunursa canlı donörden transplantasyon yapılacak. Eşim inşallah sağlığına kavuşuruz. Dualarımız onun için.”

Saruhanlı’nın Mütevelli beldesinde ikamet eden evli ve iki çocuk babası Mehmet Uğraş, gazetecilik mesleğinin yanı sıra çiftçilik ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunuyor.

Girişken yapısı ile tanınan ve ilçe halkı tarafından sevilen bir sima haline gelen Uğraş’ın rahatsızlığı geçen yıl Manisa`da özel bir hastanede geçirdiği hemoroid ameliyatının ardından ortaya çıkmıştı.

Hastanede yapılan tetkikler sonucunda Uğraş’a karaciğer yetmezliği teşhisi konulmuş, sağlığına kavuşması için doku nakli olması gerektiği belirlenerek, organ nakil listesine kaydı yapılmıştı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor