Saruhanlı’da karaciğer yetmezliği teşhisiyle tedavi gören ve 9 aydır doku nakli olmayı bekleyen Gazeteci Mehmet Uğraş (53) Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde vefat etti.

Yaklaşık bir aydır hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Uğraş, 22 Aralık akşamı saat 18.40 sıralarında vefat etti. Uğraş’ın cenazesi ailesi ve yakınları tarafından hastaneden alınarak Saruhanlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mehmet Uğraş’ın cenazesi Mütevelli beldesinde ki çarşı camisinde kılının cenaze namazının ardından toprağa verildi. Uğraş’ın cenaze törenine Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Belde belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Saruhanlı’nın Mütevelli beldesinde ikamet eden evli ve iki çocuk babası Mehmet Uğraş, gazetecilik mesleğinin yanı sıra çiftçilik ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunuyordu.

Girişken yapısı ile tanınan ve ilçe halkı tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olan Uğraş’ın rahatsızlığı geçen yıl Manisa`da özel bir hastanede geçirdiği hemoroid ameliyatının ardından ortaya çıkmıştı.

Hastanede yapılan tetkikler sonucunda Uğraş’a karaciğer yetmezliği teşhisi konulmuş, sağlığına kavuşması için doku nakli olması gerektiği belirlenerek, organ nakil listesine kaydı yapılmıştı.



19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 23.12.2013 17:11:12 1321 3

Tarih: 23.12.2013 17:11
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri
12.05.2025 10:08:00