Anahtar Kelimeler: 0

Mehmet Arguz Aday mı?

 

2009 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere beş ay gibi kısa bir zaman kala siyasi partilerde aday arayışları da son sürat devam ediyor.

 

Son günlerde adı, Saruhanlı Belediye Başkanlığı aday adaylığına karışan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz, hakkındaki söylentilere açıklık getirdi.

 

Bu konuda halktan teklifler aldığını, aynı teklifin aday olacağı partisini de (CHP) götürüldüğünü öğrendiğini ifade eden Arguz, “Son günlerde kamuoyunda, şahsımın Belediye Başkanlığına aday olacağı yönünde söylentiler var. Bu tabi ki beni mutlu ediyor. Ancak ben şu an için kesin bir ifade kullanamam. Eğer halk takdir eder, partim de uygun görürse kabul ederim. Vatandaşlardan bu konuda sürekli teklifler alıyorum. Aynı teklifi partime de götürmüşler. CHP İlçe Başkanım Muharrem Ekici’de bu konudan haberdar olduğunu ve benim hakkımda olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. Vatandaşların beni arzu etmesi ve bu göreve layık görmesinden memnun oldum” dedi.

 

Arguz, CHP’nin anket yaptırmasını istiyor…

 

Yerel seçimlerde, CHP’nin Saruhanlı’da Başkan adayını belirlerken vatandaşa sorarak anket çalışması yapmasını öneren Arguz, bu sistemin daha sağlıklı olacağını ve seçimde ki başarıyı artıracağını ifade ediyor. Arguz, Partilerinde birlik ve beraberliğin sağlanması için; ‘sen-ben’ politikası yerine ‘biz’ politikası ile hareket edilmesi gerektiğini, adaylar belirlenirken anket çalışması yapılması da daha sağlıklı olacağını söylüyor. Arguz, “Benim aday olup, olmamam önemli değil. Vatandaş kimi arzu ederse o aday olsun. Eğer bu kişi ben olmasam bile, vatandaşın arzu ettiği adayı seve seve desteklerim. Benim tek arzum, seçimi CHP’nin kazanmasıdır” diye konuştu.

 

Son günlerde CHP’de üç isim dillendiriliyor. Diğer partilere gelince onlarda da birçok isim var ama onları da daha sonraki yazılarımızda açıklayalım. Aslına bakarsanız her partiden aday olmak isteyen çok fakat “İSTEMEZÜK YAN CEBİME KOY” kabilinden herkes hazır bekliyor.

 

Bundan böyle mart ayına kadar köprünün altından daha çok sular akacak. Bizler yazıp çizeceğiz vatandaşımız ise seçimle yatıp seçimle kalkacak…


Kötü koku gelince ortaya çıktı: Boş arazide kadın cesedi bulundu

Silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
31.10.2008 00:00:00 272 0

Tarih: 31.10.2008 00:00

Haberi Sesli Oku