Mehir Aile Platformu’ndan İl Müftülüğüne Ziyaret

Mehir Aile Platformu Manisa Temsilcisi Mehtap Şirin ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarete İl Vaizi Müzeyyen Kabukçu da katılarak heyete eşlik etti.

Müftü Kabukçu, nazik ziyaretlerinden dolayı Mehir Aile Platformu temsilcilerine teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aile kurumunun toplumun en temel taşı olduğunu vurgulayan Kabukçu, gençlerin sağlıklı ve bilinçli evlilikler yapmasının önemine dikkat çekti.

Görüşmede, 2022 yılında Mehir Vakfı ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında imzalanan protokol yeniden gündeme alındı. Protokol kapsamında, ihtiyaç sahibi olup evlenemeyen gençlere ayni ve nakdi yardımların ulaştırılması, düğün organizasyonlarının yapılması ve gençlere evlilik ile aile hayatına dair eğitimler verilmesi konuları üzerinde duruldu.

Mehir Aile Platformu Manisa Temsilcisi Mehtap Şirin, kurumlar arası iş birliğinin gençlerin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Toplumumuzun temelini oluşturan aile kurumunun güçlenmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. İl Müftümüz Sayın Şükrü Kabukçu’nun destekleri bizim için çok kıymetli. Kendilerine ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.09.2025 10:41:00 965 0
Tarih: 18.09.2025 10:41 Güncelleme: 18.09.2025 10:44
Haberi Sesli Oku