MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin yoğunlukla kullandığı Muradiye Kampüs yolunun gerek güvenlik gerekse prestij anlamında yaptığı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yolun tamamlanmasıyla birlikte prestij yolu haline geleceğini kaydetti. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği katkıların yanında, öğrencilerin eğitime giden yolunu da güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ergün´e incelemesinde MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, başkan danışmanları, büyükşehir belediyesi ve MASKİ genel müdürlüğünde görevli daire başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre ve Şehzadeler ilçe başkanları eşlik etti. 
Prestij caddelerine örnek olacak bir çalışmayı sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi arasında kalan ve üniversite öğrencilerinin yoğunlukla kullandığı yolda kaldırım ve tretuvar, aydınlatma, bisiklet yolu ve yağmur suyu hattı çalışmasında sona yaklaştı. Gidiş dönüş olarak yapılan çalışma kapsamında yol, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprüye bağlanarak iki yönlü trafik akışını güvenli, konforlu ve kaliteli olarak sağlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan yol çalışmasının genişletilerek Menemen yoluna bağlanacağını söyledi. 



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 30.10.2017 08:33:34 544 0
Tarih: 30.10.2017 08:33 Güncelleme: 30.10.2017 08:33
Haberi Sesli Oku