MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin yoğunlukla kullandığı Muradiye Kampüs yolunun gerek güvenlik gerekse prestij anlamında yaptığı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yolun tamamlanmasıyla birlikte prestij yolu haline geleceğini kaydetti. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği katkıların yanında, öğrencilerin eğitime giden yolunu da güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ergün´e incelemesinde MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, başkan danışmanları, büyükşehir belediyesi ve MASKİ genel müdürlüğünde görevli daire başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre ve Şehzadeler ilçe başkanları eşlik etti. 
Prestij caddelerine örnek olacak bir çalışmayı sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi arasında kalan ve üniversite öğrencilerinin yoğunlukla kullandığı yolda kaldırım ve tretuvar, aydınlatma, bisiklet yolu ve yağmur suyu hattı çalışmasında sona yaklaştı. Gidiş dönüş olarak yapılan çalışma kapsamında yol, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprüye bağlanarak iki yönlü trafik akışını güvenli, konforlu ve kaliteli olarak sağlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan yol çalışmasının genişletilerek Menemen yoluna bağlanacağını söyledi. 



Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 30.10.2017 08:33:34 587 0
Tarih: 30.10.2017 08:33 Güncelleme: 30.10.2017 08:33
Haberi Sesli Oku