Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

MCBÜ Teknokent´e Yoğun İlgi

MCBÜ Teknokent´e Yoğun İlgi

Firmaların, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi´ne olan ilgisi giderek artıyor. Açılışına kısa bir zaman kalan MCBÜ Teknokent´te yer almak isteyen Ar-Ge ve yenilik odaklı şirketler, hızla başvuru sürecini tamamlayarak planlamaları

MANİSA - Firmaların, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi´ne olan ilgisi giderek artıyor. Açılışına kısa bir zaman kalan MCBÜ Teknokent´te yer almak isteyen Ar-Ge ve yenilik odaklı şirketler, hızla başvuru sürecini tamamlayarak planlamalarını yapıyor.  

Bu çerçevede işletme ziyaretlerini sıklaştıran Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Enver Atik ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Mıynat, Modern Kalıp, Lenis Global ve Adil Kauçuk firmaları ile görüşmelerde bulundu. Görüşmelere Modern Kalıp´tan Teknik Müdür Aydın Aras ile Satış ve Destek Müdürü Arif Eski, Lenis Global´den Hatice Koçalp Yılmaz ve Adil Kauçuk´tan yöneticiler katılarak, Teknokent ile ilgili bilgi aldılar.  

Önümüzdeki aylarda açılışı gerçekleştirilecek olan MCBÜ Teknokent´te yer alan ofis alanları için firmaların başvuru süreci geçtiğimiz günlerde başlatılmış ve oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştı. MCBÜ Teknokent´in stratejik planı ve vizyonu çerçevesinde; Ar-Ge ve inovasyon odaklı üretim ve yazılım işletmelerine öncelik tanınarak, Teknoloji Geliştirme Bölgesi´nde yer alan firmaların katma değerli projelerinin desteklenmesi hedefleniyor.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor