Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

?MCBÜ Ölçme-Değerlendirme Eğiticilerin Eğitimi Programı? Başladı

?MCBÜ Ölçme-Değerlendirme Eğiticilerin Eğitimi Programı? Başladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde kalite güvencesinin sağlanması çalışmaları kapsamında, eğitim yaklaşımları ile ilgili bilgilerin periyodik olarak paylaşılması amacıyla düzenlenen ?Ölçme-Değerlendirme Eğiticilerin Eğitimi Programı?, MCBÜ Sosyal Bilimler

MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesinde kalite güvencesinin sağlanması çalışmaları kapsamında, eğitim yaklaşımları ile ilgili bilgilerin periyodik olarak paylaşılması amacıyla düzenlenen ?Ölçme-Değerlendirme Eğiticilerin Eğitimi Programı?, MCBÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü ve MCBÜ Eğitim Fakültesi işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Program kapsamındaki ilk sunum olan ?Öğrenci Başarısını Değerlendirmede Etkili Soru Yazma Teknikleri? konulu eğitim, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Nuri Özcan tarafından, MCBÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde verildi.

Eğiticilerin Eğitimi Programı, ?Öğretmeden Öğrenmeye Geçişte Sınıf İçi Etkili Uygulamalar? dersleriyle devam edecek ve tüm grupların eğitiminin tamamlanmasının ardından katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor