MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Manisa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında, ?İrtibat Noktası ve İşbirliği Protokolü´ imzalandı.İmza törenine MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Manisa Çalışma ve İş Kurumu Müdür Vekili Eşref Aslan, MCBÜ Rektör Danışmanı ve Öğrenci, Rehberlik, Kariyer ve Mezunlar Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ceyhun Araz katıldı.

Protokol çerçevesinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları ile İş Kulübü liderlerinin bireysel ve grup görüşmeleri yapmaları suretiyle, öğrencilerin doğru iş ve alanlara yönlendirilmesi amaçlanıyor.

Manisa İŞKUR İl Müdürlüğü; öğrencilere özgeçmiş hazırlama, kariyer planlama, mülakat teknikleri ve beden dili konularında eğitim programları hazırlayacak. Manisa Celal Bayar Üniversitesinin belirleyeceği noktalarda İş ve Meslek Danışmanları görevlendirecek. Fakülte ve yüksekokullarda gerek İş Kulübü, gerekse İş ve Meslek Danışmanlığı Servisi tarafından stant açılacak. İŞKUR, MCBÜ ?İş Yeri Uygulama Eğitim Modeli? kapsamında öğrencilere yardımcı olacak. Mesleki Eğitim Kursları düzenleyecek. Manisa Celal Bayar Üniversitesi de yapılacak bu çalışmalarda, İŞKUR İl Müdürlüğüne mekân ve teknik destek sağlayacak. Öğrencilerin İŞKUR tarafından yapılacak her programda yer almalarından sorumlu olacak.

İŞKUR İl Müdür Vekili Eşref Aslan, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, öğrencileri çalışma hayatına hazırlamak konusunda katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi de İŞKUR Manisa İl Müdürlüğünün, öğrencilerin iş hayatında mümkün olan en kısa zamanda ve en iyi şartlarda yer almaları konusunda yapacağı söz konusu çalışmaların verimli geçeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Protokol kapsamında ilk olarak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve İŞKUR işbirliği ile 19 Mart 2019 tarihinde ?İŞKUR KAMPÜSTE? adlı Kariyer Günleri düzenlenecek.



Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 25.02.2019 15:33:43 884 0

Tarih: 25.02.2019 15:33

Haberi Sesli Oku