MANİSA - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi kalite değerlendirme toplantısı, Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi´nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. S. Sami İlker, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Zeki Arı ve Prof. Dr. İpek Akil, Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Şencan ve Prof. Dr. Serdar Tarhan, Tıp Fakültesi Dahili Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncay Varol, Hastane Kalite Yönetim Direktörü Sadık Kaplan, Hastane müdür ve müdür yardımcıları ile Hemşirelik Hizmetleri müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

Başhekim Prof. Dr. Emin Kurt, ?Sağlık Bakanlığı sağlıkta kalite standartlarını her geçen gün artırmaktadır. Bizler ?iki günü birbirine eşit olan zarardadır´ kültürüyle yetiştik. Elbette üçüncü basamak sağlık kuruluşu olarak kaliteye önem veriyor ve bunu en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımızı artırıyoruz. Bununla ilgili olarak hastane kalite birimimizi daha önce çalışmış olduğu birimlerindeki standartları yakalayan arkadaşımız Sadık Kaplan ile yeniden organize ettik ve tam puan almayı amaçlıyoruz. Bu konuda Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi´nin desteklerini her zaman yanımızda gördük. Bu kalite toplantımıza bizzat iştirak ederek aramızda bulunması ümidimizi daha da artırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ise sağlık sisteminde kalitenin önemine vurgu yaparak; Üniversitemizin bu anlamda kendini sürekli olarak geliştirdiğini, kalite değerlendirmelerinin takipçisi olduğunu, gerekli tüm önlemlerin alındığını ve alınmaya da devam edeceğini belirtti.

Toplantıda, Hafsa Sultan Hastanesinde daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla, Hastanenin Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına göre değerlendirmesi yapılarak, sistemdeki aksaklıklar ve çözüm önerileri tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Hastane personeli açısından çok daha sistemli; hastalar açısından çok daha güvenilir, hakkaniyetli ve hasta odaklı bir hizmetin sunulmasına yönelik kararlar alındı. 



Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'nın fikstürü belli oldu

Saruhanlı Devlet Hastanesi için ihale tarihi belli oldu

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Saruhanlı’da Vefat…

Arızalanan tır İzmir - Manisa yolunu kapattı

Takla atan araç sürücüsü yaralandı

Türkiye, kavuna doyacak

Saruhanlı'da Vefat...

TARİŞ ÜZÜM BİRLİĞİ, 9 NUMARA AVANS ALIM FİYATINI 120 TL OLARAK AÇIKLADI!...

Saruhanlı’da Vefat…

Manisalı şehit astsubayın tedavi gören babası hayatını kaybetti

Manisa CBÜ’de müzik yolculuğu için özel yetenek sınavı heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

Manisa'da YEGEM kayıtları devam ediyor

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.04.2017 11:17:03 1013 0

Tarih: 18.04.2017 11:17 Güncelleme: 18.04.2017 11:17
Haberi Sesli Oku
19.08.2025 13:15:00