Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

MBB Voleybolcuları Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

MBB Voleybolcuları Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası’nda şampiyon olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol takımımız, düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

SARUHANLI - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası’nda şampiyon olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol takımımız, düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Manisa Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Turnuvası madalya töreni Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalının da katıldığı ödül töreninde, turnuvada derece elde eden tüm takımlar parkeye davet edildi. Törende ilk olarak Yıldız Kızlar Kategorisinde üçüncü olan Laleli Zaferspor ve ikinci olan Yunusemre Belediyespor, madalyalarını aldı. Daha sonra Yıldız Kızlar kategorisinde şampiyon olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’umuz anons edildi. Şampiyonluk kupasını Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı’nın elinden alan voleybolcularımız, büyük bir sevinç yaşadı. Şampiyonluk kupasını hep birlikte havaya kaldıran sporcularımız, Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine bir kupa daha kazandırmanın gururunu yaşadılar.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor