Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Masterlerimiz Ege Liginin ilk Yarısını Galibiyetle tamamladı

Masterlerimiz Ege Liginin ilk Yarısını Galibiyetle tamamladı

SARUHANLI - Saruhanlı Masterler Ege liginin ilk yarısını Balçova`yı 1-0 yenerek galibiyet ile kapattı.

SARUHANLI - Saruhanlı Masterler Ege liginin ilk yarısını Balçova`yı 1-0 yenerek galibiyet ile kapattı.

Maçlarını ev sahibi olduğunda İshakçelebi`de oynayan Saruhanlı Masterler pazar günü Balçova`yı konuk etti. Çok çekişmeli ve çetin geçen maçı Niyazi Demirezen`in 55. dakikada attığı harika gol ile kazanan Saruhanlı masterler tek gol ile 3 puan almasını bildi.

Takım hocası İsmail Vatansever ile çıktıkları ikinci maçında da puanla sahadan ayrılan Saruhanlı masterler puan cetvelinde bir basamak daha yükseldi. Bu yılın ikinci yarısında yeni kurulan bir ekip olduklarını ve Saruhanlı`yı Ege Masterler Liginde en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Aşkın Nehir şunları kaydetti; "Geçmişte Saruhanlıspor ve diğer spor kulüplerinde spora hizmet etmiş bugünün orta yaşlı gençleri paylaşmayı, sevgiyi saygıyı sahaya yansıttılar. Spor ve dayanışma adına örnek davranışları sergileyerek haklı ve onurlu bir başarı elde ettik. Bu galibiyette büyük payı olan İsmail hocamızı ve tüm Takım Arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

 Takım kaptanı Yılmaz Kurtuldu ise maçın son düdüğüne kadar oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiklerini belirterek, "Balçova maçında oynayan yâda oynamayan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Galibiyetlerimizin devamı gelecektir. Saruhanlı Halkını da bu mücadelemizde yanımızda olmalarını bekliyoruz. Bu galibiyeti Saruhanlı halkına armağan ediyoruz." dedi.

Kurtuldu, İkinci yarının ilk maçında Saruhanlı Masterler'in Bornova`yı konuk edeceğini kaydetti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor