SARUHANLI - Saruhanlı Masterler – Akhisargücü Masterler arasında geçen dostluk maç 3-1 sonuçlandı.

Saruhanlı’da 40 yaşını aşan sporcuların bir araya gelerek kurduğu Saruhanlı Masterler futbol takımı, ilk maçını kendi sahasında Akhisargücü Masterler ile oynadı.

Akhisargücü Masterler oyuncularını taşıyan otobüsü Saruhanlı girişinde Başkan Aşkın Nehir, Genel Koordinatör İsmail Vatansever, Takım Hocası Melih Bingöl, Genel Kaptan Murat Erbaşlar ve üye Mustafa Çelikkol karşıladı. Her iki taraf birlikte şehir stadına geçti. Burada dostluk maçı oynayan her iki takımın oyuncuları sahaya, “Spor Dostluk Kardeşliktir” pankartı ile çıktı. Centilmence bir oyunun sergilendiği kardeşlik maçı 3-1 Akhisar’ın üstünlüğe ile bitse de kazanan dostluk oldu.

Dernek olduktan sonraki ilk dostluk maçını kendi ev sahipliğinde Saruhanlı Şehir Stadında başladıklarını ifade eden Dernek Başkanı Aşkın Nehir, “Maçın skorunun önemli değil, bu maçta kazanan dostluk ve kardeşlik olmuştur. Saruhanlı insanı olarak misafirlerimizi en iyi bir şekilde ağırlamaya çalıştık.” Dedi.

Neşeli ve dostça geçen maçın ardından her iki takımın oyuncuları ve yöneticileri Saruhanlı Belediyesi`ne ait Sosyal Aktivite Merkezindeki Kafeteryada düzenlenen yemekte bir araya geldi. Masterler Spor Derneği Kurucu Başkanı Aşkın Nehir, burada yaptığı konuşmada, ilçede 40 yaşını aşmış olmasına rağmen spordan vazgeçmeyen, futbolu bir yaşam biçimi haline getirmiş sporcuları bir araya getirmek amacıyla Masterler Spor Derneği’ni kurduklarını söyledi.

Dernek çatısı altında kurucu üyelerle birlikte şu aşamada 40 üyeye ulaştıklarını belirten Başkan Nehir, “Spor adına önemli bir adım attık. Bizler bu camiada yıllarca top koşturup emek verdik. Ancak spordan kopamıyoruz. Yeniden bir araya geldik ve dernek kurduk. Bugün ilk maçımızı Akhisarlı dostlarımızla birlikte oynadık. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Nehir, Akhisargücü Master başkanı Nihat Uz ve yönetici hoca ve takım oyuncularına gösterdikleri centilmenlikten dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti.

Maçın dostça başlayıp dostça bittiğini, kazananın ise dostluk olduğunu ifade eden taraflar, bu hafta sonu Saruhanlı Zafer kupasında tekrar buluşmak üzere her iki takım birbirlerine söz verip karşılıklı iyi dileklerde bulunarak ayrıldılar.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 25.08.2014 17:51:12 475 0

Tarih: 25.08.2014 17:51
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00