SARUHANLI - Saruhanlı Masterler – Akhisargücü Masterler arasında geçen dostluk maç 3-1 sonuçlandı.

Saruhanlı’da 40 yaşını aşan sporcuların bir araya gelerek kurduğu Saruhanlı Masterler futbol takımı, ilk maçını kendi sahasında Akhisargücü Masterler ile oynadı.

Akhisargücü Masterler oyuncularını taşıyan otobüsü Saruhanlı girişinde Başkan Aşkın Nehir, Genel Koordinatör İsmail Vatansever, Takım Hocası Melih Bingöl, Genel Kaptan Murat Erbaşlar ve üye Mustafa Çelikkol karşıladı. Her iki taraf birlikte şehir stadına geçti. Burada dostluk maçı oynayan her iki takımın oyuncuları sahaya, “Spor Dostluk Kardeşliktir” pankartı ile çıktı. Centilmence bir oyunun sergilendiği kardeşlik maçı 3-1 Akhisar’ın üstünlüğe ile bitse de kazanan dostluk oldu.

Dernek olduktan sonraki ilk dostluk maçını kendi ev sahipliğinde Saruhanlı Şehir Stadında başladıklarını ifade eden Dernek Başkanı Aşkın Nehir, “Maçın skorunun önemli değil, bu maçta kazanan dostluk ve kardeşlik olmuştur. Saruhanlı insanı olarak misafirlerimizi en iyi bir şekilde ağırlamaya çalıştık.” Dedi.

Neşeli ve dostça geçen maçın ardından her iki takımın oyuncuları ve yöneticileri Saruhanlı Belediyesi`ne ait Sosyal Aktivite Merkezindeki Kafeteryada düzenlenen yemekte bir araya geldi. Masterler Spor Derneği Kurucu Başkanı Aşkın Nehir, burada yaptığı konuşmada, ilçede 40 yaşını aşmış olmasına rağmen spordan vazgeçmeyen, futbolu bir yaşam biçimi haline getirmiş sporcuları bir araya getirmek amacıyla Masterler Spor Derneği’ni kurduklarını söyledi.

Dernek çatısı altında kurucu üyelerle birlikte şu aşamada 40 üyeye ulaştıklarını belirten Başkan Nehir, “Spor adına önemli bir adım attık. Bizler bu camiada yıllarca top koşturup emek verdik. Ancak spordan kopamıyoruz. Yeniden bir araya geldik ve dernek kurduk. Bugün ilk maçımızı Akhisarlı dostlarımızla birlikte oynadık. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Nehir, Akhisargücü Master başkanı Nihat Uz ve yönetici hoca ve takım oyuncularına gösterdikleri centilmenlikten dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti.

Maçın dostça başlayıp dostça bittiğini, kazananın ise dostluk olduğunu ifade eden taraflar, bu hafta sonu Saruhanlı Zafer kupasında tekrar buluşmak üzere her iki takım birbirlerine söz verip karşılıklı iyi dileklerde bulunarak ayrıldılar.



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 25.08.2014 17:51:12 372 0

Tarih: 25.08.2014 17:51

Haberi Sesli Oku