SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların dere taşkınlarından zarar görmesini önlemek amacıyla geçtiğimiz aylarda başladığı ve 34 mahalleyi kapsayan 162 adet prefabrik kutu menfez çalışmalarını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı sorunlarından arındırılmış sağlıklı bir Manisa hedefi kapsamında gerçekleştirdiği yatırımlar doğrultusunda bir önemli çalışmaya daha imza attı. Bu kapsamda MASKİ, il genelinde 34 mahalleyi kapsayan 162 adet prefabrik kutu menfez çalışmalarını tamamladı. Yol geçiş noktalarında yaşanabilecek olası taşkınlara karşı başlatılan çalışma kapsamında yağışlı havalarda herhangi bir sorun yaşanmasına karşı önlem alındı. Mahalle muhtarları da yapılan çalışmaların büyük önem arz ettiğini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

“Ulaşım sorunlarını çözdük, can ve mal güvenliğini sağladık”

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Cem Çöllü  “Manisa genelinde taşkınların önüne geçebilmek amacıyla temizlik ve ıslah çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Dere yataklarında sorumluluğu bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla düzenli olarak toplantılar gerçekleştiriyoruz.  Bu doğrultuda geçtiğimiz aylarda başladığımız menfez ihalesi kapsamında 34 mahallede 162 adet prefabrik kutu menfez çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar ile vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntılarını çözüme kavuşturduk, can ve mal güvenliğini sağladık. Amacımız her zaman olduğu gibi dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirerek, her türlü can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sunabilmek adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.



Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Jandarmadan firari hükümlüye bağ evinde operasyon

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 9.11.2021 16:23:00 759 0
Tarih: 09.11.2021 16:23 Güncelleme: 09.11.2021 16:23
Haberi Sesli Oku