MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü´nün ilçelerdeki koordinasyonu artırmak için her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği MASKİ İlçe Sorumluları Toplantısı yapıldı.
            MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa´nın 17 ilçesine hizmet götürürken daha koordineli ve kontrollü bir çalışma sağlamak amacıyla İlçe Sorumluları Toplantısı düzenledi. Toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Erdal Nohutçu, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, Destek Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Parlak, İçme Suyu Daire Başkanı Hakan Açabay, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Gürhan Koçi, Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, MASKİ şube müdürleri ve 15 ilçedeki MASKİ temsilcileri katıldı. Toplantıda, ilçelerde yürütülen faaliyetler ve mahallelerin ihtiyaçlarıyla ilgili notlar alınarak, gerekli işlemlerin başlatılması için karar alındı. Devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirilmelerin de yapıldığı toplantı, MASKİ temsilcilerinin talepleri tek tek dinlendi.
İlçelerle koordinasyon sağlanıyor
            Toplantıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, ?Genel Müdürlüğü´müzün ilçe şubelerinde görev yapan temsilcilerimizle sürekli bağlantı içerisindeyiz. Her toplantıda aldığımız kararların bölgelerde ne şekilde yürütüldüğü ve diğer ihtiyaçlar için gerekli çalışmaların belirlenmesi konusunda ilçe sorumlularımızla bilgi alışverişini bu toplantılarımızla pekiştiriyoruz. Hizmet kalitemizi daha da yükseltmek ve vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek adına bu gibi koordinasyon toplantılarımız düzenli olarak devam edecektir? dedi. 


Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.08.2016 08:49:42 324 0

Tarih: 03.08.2016 08:49
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00